Aanbiedingen


Ik loop al ongeveer een half jaartje folders en daardoor kan ze lekker ruim van te voren al bekijken. Ik vind folders lezen en kijken echt heel erg leuk. Ik wacht er elke week echt met smart op. Je ziet elke week weer nieuwe aanbiedingen die ik dan heel graag zou willen hebben en dan krijg ik direct weer zin om te gaan winkelen.

Ik wil een paar aanbiedingen graag met jullie delen die ik ook zeker weten ga kopen.
Zo zijn er aardig wat aanbiedingen bij de Kruidvat met make-up. Er is namelijk onder andere een mascara van Essence in de aanbieding genaamd: Essence Mascara Big Lashes. Ik had dit al eens gezien, maar volgens mij was het nog niet in de winkel. De aanbieding is 2+1 gratis! Ik ga dit zeker meenemen volgende week, want ze lijken me echt super fijn.

Ik ga natuurlijk niet de hele folder hier overnemen, maar ik zal nog wel één leuk ding laten zien wat mij echt super leek! Ik zag het staan en ik was echt heel nieuwsgierig en ik wil het zo graag hebben. Als je namelijk 2 producten koopt van L’Oréal Paris dat is de 2e gratis en krijg je er gratis een gift bag bij. Deze gift bag heeft een waarde van wel €14,99  en er zit onder andere een gratis film verhuur voucher, popcorn, pantoffel en L’Oréal Paris proefmonsters in. Echt voor een lekker avondje thuis. We gaan niet naar buiten deze winter, maar we blijven lekker binnen een filmpje kijken voor de tv. Deze twee dingen ga ik dan ook zeker halen (: De foto die ik uit de folder had gemaakt was niet heel duidelijk helaas. Volgende week dus lekker weer naar de stad want op=op natuurlijk. 

Wat vinden jullie van leuke aanbiedingen? En wat vinden jullie ervan als ik dit vaker blog?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)