Bloglovin.


Eerst dacht ik altijd dat bloglovin was voor mensen die een blog hadden. Ik maakte dus een bloglovin aan om te kijken wat je er nog meer mee kon doen. Toen ik het heb aangemaakt vond ik het super handig!

Ik kon mijn favoriete blogs gaan volgen en dan krijg ik elke ochtend een mailtje met welke artikelen ik nog niet gelezen heb, super handig dus!

Ik kan mijn eigen blog (waar nog niet veel op staat) ook toevoegen en dat heb ik dus ook gedaan. Ik zou het dus ook fijn vinden als jullie mij willen volgen op Bloglovin. Ik heb op dit moment elke dag ongeveer 10-20 kijkers. Dit is niet zo veel, maar ik hoop natuurlijk dat dat er meer zullen worden. Ik moet natuurlijk wel ergens beginnen. Ik doe dit niet alleen voor kijkers, maar ook voor mezelf. Ik vind het wel leuk dat ik op mijn laptop ook iets nuttigs doe.
Even samengevat dus: zouden jullie mij op bloglovin willen volgen, hihi. Rechts staat een kleine button waarop je kunt klikken en dan volgen.

Heb jij ook bloglovin en hoe bevalt het je?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

1 Reactie

  1. 25 februari 2012 / 10:34

    Ik vind het heel handig. Alleen had ik een paar dagen geleden iets raars, ik kreeg opeens allemaal russische blogs! Maar de volgende dag was het weer normaal en waren mijn eigen blogs terug gekeerd. ;)