Fijne Schrikkeldag.

Vandaag is het 29 februari. Een extra dagje in het hele jaar. Dit extra dagje valt midden in mijn voorjaarsvakantie, maar helaas blijf ik 7 dagen vakantie houden in plaats van 8.

Eigenlijk merk je ook helemaal niets van het extra dagje uiteindelijk. Dit staat er over op wikipedia: “Een schrikkeldag wordt aan bepaalde jaren toegevoegd omdat het jaar niet precies 365 dagen telt, maar ongeveer 365 en een kwart.” Vandaag ga ik alleen wel leuke dingen doen, ik ga namelijk kijken voor nieuwe meubels in ons nieuwe huis. Wat ga jij doen op deze 29 februari?

Dit is wel een beetje een kort artikeltje dus daarom laat ik even wat leuke foto’s zien van We Heart It. Deze site kennen de meeste denk ik wel. Het is een leuke site met allemaal foto’s.

Wat vinden jullie van een artikel met inspirerende foto’s?

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

  1. 29 februari 2012 / 16:54

    een artikel met inspirerende foto’s is leuk! :)
    jij ook fijne schrikkeldag!
    xoxo Liefs

  2. 1 maart 2012 / 11:53

    Fotos zijn zeker inspirerend, mooi hoor!