Glossybox maart 2012

Beetje een laat artikel, aangezien ik de Glossybox vorige week donderdag al ontving. Maar alsnog heb ik hier een review over de Glossybox.
Voor de mensen die nieuw zijn met de Glossybox, zal ik het nog even uitleggen. De Glossybox is een maandelijks abonnement van €10,- exclusief €2,50 verzendkosten. Elke maand zitten hier 5 luxe miniaturen in. Meestal zitten er dan 4 miniaturen in en 1 full size en meestal dan nog een klein extraatje. Dit keer zijn het 3 miniaturen en 2 full size producten.

Dit keer is de Glossybox gevuld met een selectie ‘groene’ producten. “Green is the new black” Daarom zit er dit keer ook een groen strikje omheen en een groen stickertje. De doos was direct al heel erg zwaar. Ik kwam erachter toen ik hem uitpakte dat het door de 2 full size producten komt.

Het allereerst wat ik zag was de Body Butter van de Body Shop. Deze wilde ik echt super graag hebben, maar ik kom eigenlijk nooit bij de Body Shop. Hiermee ben ik dus eigenlijk ook wel het meest blij mee.Deze Body Butter is van de Limited Edition van de Chocomania lijn. Hij ruikt best wel heel erg sterk, maar voor s’avonds na het douchen lijkt het mij heerlijk. Deze pot is 50 ml en voor een pot van 200 ml betaal je €15,-

Toen ik deze zag was ik ook zeker blij. Dit merk kent iedereen denk ik wel. De maskertjes van Montagne Jeunesse. Ik heb hier nog best veel in mijn stash liggen, maar deze vinden ik eigenlijk wel net zo handig. Deze zijn namelijk wat kleiner. Het originele formaat van de maskers vind ik zelf wat te groot, want je kunt er gemakkelijk met 2 personen mee doen, dus dit is eigenlijk het perfecte formaat. 1 masker kost in de winkel €1,75

De eerste full size die ik pakte was deze Essensity Conditioner van Schwarzkopf. Deze is eigenlijk voor gekleurd haar, maar ook natuurlijk haar zal het een ‘boost’ geven. Deze full size kost in de winkel €16,60.

Deze gezichtsolie heb ik nu 2 keer gebruikt. Je kunt hem namelijk in de nacht gebruiken of als kuur. Je zou hem ook als oogmake-up remover kunnen gebruiken. Het maakt me huid wel heel erg zacht, maar overdag merk ik er verder eigenlijk niet veel van. Deze olie is van het merk Weleda. Ik vind hem alleen niet zo lekker ruiken. De full size kost €14,25.

Het minst opvallende voor mij was deze blush. Het is een minerale blush en 100% natuurlijk. Ik heb de kleur ‘Velvet Dawn’ en hij is van BM beauty. De kleur vind ik eigenlijk moeilijk te omschrijven, dus dit ga ik ook maar niet proberen. Deze blush is 1 gram en een blush van 4 gram zal €9,60 kosten.

Deze maand vond ik de Glossybox echt heel erg leuk! Ik heb er nu in totaal 3 gehad en ik vond deze nog wel het leukst. Ik las ook dat sommige iets van Lush hadden en hierop had ik eigenlijk ook wel gehoopt, maar alsnog ben ik heel erg blij.

Als jullie een review willen van 1 van deze producten dan lees ik het graag bij de comments. Dit vind ik namelijk wel leuk om te doen (:

Wat vind jij van deze inhoud? Ben je blij dat je hem hebt of vind je het jammer dat je hem hebt overgeslagen, of natuurlijk heel wat anders?

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)