Mijn week 12 in foto’s

Pff, ik moet me eigenlijk gaan schamen. Ik wilde zo graag bloggen, maar ik had het zo druk dit weekend, maar eigenlijk deze hele week wel een beetje. Ik begin dus maar weer met een paar foto’s van deze week.
Dit heb ik geloof ik vorige week niet gedaan omdat ik die week lekker thuis bleef en lekker helemaal niks deed. Deze week was dat totaal niet het geval. Ik ben verhuisd zoals jullie weten en pff wat een gestress is dat zeg. Daarnaast ben ik ook nog eens van alles kwijt en zijn de schroeven van bureau spoorloos.

Dit keer neem ik nog even wat mee van het weekend hiervoor, want ik had vorige week vrijdag een feestje van een vriendin en ze had zulke leuke cupcakes! Ze had namelijk COOKIEMONSTER en pfoe wat waren die lekker zeg.

Uhm, tja. Ik heb geen idee hoe je moet draaien met Blogger, maar ik ging dus lekker zondags alle webshops bij langs die ik maar kon bedenken en wauw dit jurkje wil ik!

Die maandag ging ik met een vriendin lekker een puddingbroodje eten.Toen zagen we een poster later met een actie dat als je er 2 koopt je er 2 gratis bij krijgt. Pff, hier baalden we echt van, maar mijn gewicht baalt hier niet van ;)

 Dit is mijn tekening voor tekenen, het zijn Romeo en Juliet, de tekening is nog lang niet af, maar vind hem ook niet zo super mooi.

Voor de verhuizing hebben we voor 1 dag een busje gehuurd, dit was lekker makkelijk en met wat hulp ging het ook nog eens super snel.

Na veel slepen even een korte pauze bij de MacDonalds. Hmm, mijn eerste McFlurry Mars. Wat was die lekker zeg!

Voordat ik het wist was ons huis al bijna leeg. Dit ging echt super snel!
Maar ondertussen lag het andere huis vol met dozen.

 Bijna als laatste moesten we een mega lange ladder verhuizen. Alleen na een drempel vloog de deur open en wisten we geen oplossing. We zaten met z’n 3en in het busje, ik en mijn vriend bleven voorin, maar een die andere die mee was ging daar dus zitten met een kleed over zijn hoofd. Dit was echt zó lachwekkend.

Ondertussen stond mijn kamer lekker vol. Alleen waren de schroeven van mijn bureau kwijt, viel mijn lattenbodem uit elkaar en ben ik 5x geprikt de 1e nacht. Wat een pech!

 Als allerlaatste gingen we mijn kat verhuizen. In het begin vond ze het leuk, maar dit veranderde al snel

 Uiteindelijk voelde ze zich wel heel erg thuis.

 Dit was een opdracht voor school die ik moest maken. Vind hem wel redelijk gelukt, ookal zie je dat niet echt perfect op deze foto.

Heb jij deze week nog wat bijzonders meegemaakt? 


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)