Nieuwe opleiding

Deze woensdag had ik een intake gesprek voor een MBO opleiding. Op dit moment zit ik in het 4e van de Theoretische Leerweg. Dat betekent dus dat ik dit jaar examen moet gaan doen.
Ik wist al helemaal zeker welke opleiding ik wil gaan doen en dat is Mediavormgeving. Hiervoor heb ik me bij 2 scholen aangemeld. Ik heb bij 1 school al een intake gesprek gehad en het verliep heel goed. Ik moet alleen nog een kopie maken van mijn id-kaart en dan ben ik officieel aangemeld bij deze opleiding.

Dit is dus echt super nieuws. Ik moet alleen nog niet té enthousiast zijn, want ik moet nog wel mijn examens maken. Ik probeer deze natuurlijk op mijn allerbest te maken, maar je weet het maar nooit. Want van de 5 vakken heb ik 3 leestoetsen en deze uitslagen zijn bij mij heel erg verschillend. Lekker in de meivakantie veel oefenexamens maken dus.

Als ik weet wanneer ik geslaagd ben, dan kan ik opzoek gaan naar een goeie laptop en dit is voor mij al wel zeker. Dit word namelijk een Macbook Pro 15-inch of 17-inch. Dit vind ik echt wel een hele dikke pluspunt van mijn opleiding. Als ik dit nu allemaal schrijf heb ik er echt heel erg zin in! Ik moet me er alleen niet teveel op verheugen zoals ik al zei.

Deze week ga ik dus die andere school afbellen voor het gesprek, want dat heb ik nu dus niet meer nodig. Ik ben blij dat het gesprek achter de rug is want ik was er eigenlijk best zenuwachtig voor.

Wat voor opleiding doe jij op dit moment? Ben je blij met deze opleiding of had je liever een andere gekozen?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)