Random

Vandaag even een random artikel. Ik vertel namelijk wat kleine dingetjes wat niet echt onder 1 onderwerp valt.

Misschien heb je het gemerkt, maar misschien ook wel niet.
Ik heb maandag namelijk geen ‘Mijn week in foto’s’ geplaatst. Dit komt omdat ik weer naar school ging en er niet veel gebeurd was, ook al was ik wel 2 dagen vrij en heb ik weer wat dingetjes gekocht. Ik twijfel nu dus of ik er een shoplog van moet maken. Als jullie dit wel graag willen zal ik dat ook wel willen doen.

Daarnaast heb ik niet veel inspiratie voor leuke artikelen. Soms heb ik doordeweeks wel een leuk idee om een FOTD (Face of the day) te maken. Alleen is het nog steeds niet echt mooi weer en is het het makkelijkst als ik dat ’s ochtends doe, bijvoorbeeld op een zaterdag, maar voor ik het weet heb ik alweer andere plannen.

Ik heb het misschien wel heel vaak verteld, maar alsnog vertel ik het een keer. Over ongeveer een week verhuis ik en dat gaan dus lekker drukke dagen worden. Tijdens die drukke dagen zal ik ook wel iets minder bloggen. Maar ik heb dus eigenlijk de vraag aan jullie of jullie misschien een paar leuke ideetjes hebben voor wat leuke artikelen.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

1 Reactie