Helaas zit mijn vakantie er alweer op en moet ik weer naar school. Ik heb uitgerekend en ik heb nog maar 7 weken school.

Tussendoor zitten er nog wel een toetsweek in en de meivakantie en ik krijg nog een extra week vrij van school, maar alsnog is 7 weken school eigenlijk helemaal niet lang. Ik wijk alleen een klein beetje (ahum) af op mijn verhaal.

Deze vakantie wilde ik eigenlijk heel veel gaan shoppen. Ik heb alleen niet veel geld uit gegeven, want zoals jullie weten ga ik bijna verhuizen. Het gaat nu echt heel erg snel en ik wil graag een compleet nieuwe kamer. Alleen dat kost geld. Alsnog heb ik wel wat kleine aankoopjes gedaan en dat wil ik jullie graag laten zien.

Ik ben een dagje met mijn moeder in Enschede wezen winkelen en daar heb ik dus ook alles weg. We zijn als eerst naar de Bijenkorf geweest (die we helaas niet in ons dorpje hebben). Ik keek echt mijn ogen uit naar de make-up van Chanel. Ik wil het liefst alles wel meenemen. De verpakkingen waren gewoon direct al heel mooi. Daarna hebben we lekker de hele stad doorgelopen op zoek naar schoenen voor mij die ik echt nodig had. Na ongeveer 8 schoenenwinkels in te hebben gelopen had ik eindelijk leuke schoenen gevonden.Dit zijn mijn 2 paar nieuwe schoenen. Ze hebben allebei een hak. Op de laatste foto zul je dit wel niet goed zien, maar er zit wel een klein sleehakje onder. Ik ben er wel blij mee, vooral met de eerste. Ze waren allebei €25,- dus dat viel reuze mee!

Voor de rest heb ik in Enschede hele leuke kleding gezien, maar niet gekocht. Ik vind zelf Enschede wel een hele mooie shop stad en ben er dus ook wel vaak geweest. Ik heb daar nog wel wat Pieces onderbroeken gekocht (niet interessant voor een foto ;p) en nog een cadeautje voor mijn vriend.

Later ben ik in mijn eigen dorpje ook nog naar de Action geweest en even snel naar de Kruidvat. Ik had bij de Action nieuwe strips nodig (foto hieronder) en ik nam ook even om te testen de blush mee van Max.Zoals ik al zei ben ik ook naar de Kruidvat geweest en daar heb ik een nieuwe eyeliner gekocht. Ik heb eigenlijk allerlei soorten eyeliners hier liggen. Wat zouden jullie vinden van een review over al mijn soorten eyeliners?

Als allerlaatste wil ik jullie laten zien wat ik heb gekocht op internet. Ik heb namelijk 2 dingetje gekocht op internet. Het was lekker goedkoop. Een nagellak van Gosh en een palletje van de H&M beide inclusief verzendkosten voor maar €5,50. Daarna kwam ik er ook nog achter dat de postzegels niet afgestempeld waren. Dat scheelde dus weer voor mij €2,-. 
Zoals jullie zien zijn de eerste 4 foto’s echt super wazig, maar het is hier echt heel grauw en grijs weer. Zo vervelend ): De laatste 3 heb ik eerder gemaakt, dus die zijn gelukkig wel wat mooier.

Heb jij in de vakantie nog gewinkeld en hoe was jou vakantie?