Tag: What makes me happy?

.

Elke dag lees ik wel een paar artikelen van mijn lievelings blogs. Ik kwam hierbij ook een hele leuke tag tegen en het leek me direct ook leuk om deze op mijn blog te plaatsen

419115_10150732252968529_594513528_11361811_1231351412_n_large
Van welke mensen om je heen word je blij?
Ik word het meest blij van als ik mensen zie die echt wat voor mij betekenen. Dus mijn vrienden, familie en niet te vergeten mijn lieve vriendje.
Van welke make- up producten word je blij?
Van veel make-up producten word ik eigenlijk wel blij, maar het meest denk ik dan van Mac en Essence. Je zult misschien wel denken, een heel duur merk tegenover een heel goedkoop budget  merk. Ja, dat is waar. Ik vind Essence een heel leuk merk omdat het goedkoop is en je dus veel krijgt voor je geld. Sommige dingen zijn dan ook niet even goed, maar dit is wel mijn favoriete merk. Daarnaast vind ik Mac ook een heel mooi merk, hoe ik moet gaan uitleggen waarom, tja geen idee. Ook al word ik van de meeste merken wel blij (:
Tumblr_lf9f8es4t51qfywbmo1_400_large 
Van welke films word je blij?
Je zou zeggen komedie, maar ik vind eigenlijk wel meer soorten films leuk. Ik vind vooral Thrillers, Romantische komedie’s het leukst denk ik. Ik vind bijvoorbeeld ‘She’s the man’ een hele leuke film, maar ook ‘The Exam’. Dit zijn dan natuurlijk voorbeelden, maar dit was even het eerste wat in me opkwam.
6iu4edow8r2vaw606xxv9u2mo1_500_large
 Van welke muziek word je blij?
Dit vind ik eigenlijk wel een moeilijke vraag. Ik denk dan echt van die zomer of carnaval nummers. Zoals ‘Danza Kuduro’ vind ik een leuk nummer, ook al heb ik hem nu zo vaak geluisterd, dat het een beetje veel is geworden.
Van welke internetsites word je blij?
Dat is denk ik Bloglovin.com, want daar kan ik natuurlijk al mijn favoriete blogs selecteren. Ik vind VeraCamilla.nl en WeHeartIt.com ook zeker aanraders. 
Van welk eten word je blij?
Pizza, en dit is ook echt zeker want ik hou van pizza en dan vooral de Big American van Dr Oetker en dan Hawaii <33 
Rite_pizza_01_large
Op welke momenten word je blij?
Op veel momenten eigenlijk, sommige dingen vind ik gewoon echt leuk. Zoals: winkelen, dagje weg, pretpark. Hmm, ik weet zeker dat ik nog wel meer dingen heb waar ik blij van word, maar kan er nu even niet opkomen.
Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Tja, hier moet ik dan goed over nadenken. Dit vind ik namelijk wel een lastige vraag….. Klinkt misschien raar, maar ik heb lang naar dit computerscherm gekeken om te bedenken wat het nou is, maar ik kan er gewoon even niet opkomen.
Van welke hobby word je blij?
Winkelen staat hier zeker op 1, voor de rest vind ik veel dingen leuk. Wii-en vind ik altijd wel leuk, make-up uittesten, bloggen, blogs lezen en nog veel meer dus.
5046361152_655e29fcac_z_large
Dit was mijn tag voor de eerste keer voor mij. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en dat je hem misschien wel op je eigen blog zet of hier bij de reactie’s. 

Waar word jij nou echt blij van?
x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)