Verhuizen…

Ik was echt van plan om nog wel te gaan bloggen, maar dat gaat moeilijk als ik ergens foto’s van wil maken, maar dat alles in verhuisdozen zit. Tja, gaat lastig dus.
Vrijdag is het eindelijk zo ver en dan ga ik verhuizen. Gelukkig krijg ik wel 2 dagen vrij van school en kan ik in alle rust mijn dozen uitpakken. Het is nu lekker saai hier, want alles hier zit in dozen. Het is hier echt heel saai, want alle fotolijstjes en planten zijn weg en alles staat vol met dozen. Ik ga dit keer zeker wat foto’s maken van de hele verhuizing, want het ziet er soms ook echt heel leuk uit om eerst een leeg huis te zien en later een heel vol huis. Ik kan eigenlijk totaal niet wachten. Want ik heb zo’n zin om lekker bij de Ikea en andere leuke winkeltjes te gaan winkelen en het lekker in te richten. Op dit moment heb ik mijn make-up ook niet echt mooi liggen, maar daar komt in het nieuwe huis zeker verandering voor, want ik ga er een speciaal kastje voor kopen.

Ik ga dus maandag weer proberen om wat artikelen te schrijven omdat het dus echt een beetje druk is op dit moment voor mij. Suggesties voor leuke artikelen zijn altijd welkom! (:

Heb jij het de laatste tijd ook erg druk, of valt dit juist reuze mee?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)