Wishlist

Op dit moment ben ik gewoon echt aan het aftellen! Het is voor mij nog ruim een week voordat ik gaat verhuizen, maar voor ik het weet zit ik al in het nieuwe huis.
Ik woon op dit moment in een best grote kamer met een kast in de muur. (Je zou het een inloopkast kunnen noemen, want ik kan er in staan en als ik wil rondjes lopen.) Maar ik heb dus een nieuwe kast nodig voor mijn kleding. Ik betaal eigenlijk altijd mijn inrichting zelf, behalve de dingen die ik echt nodig heb. Daarom krijg ik dus wat geld voor een nieuwe kast.

Verhuizen betekent voor mij eigenlijk een nieuwe start, het liefst verander ik dan ook echt alles! Ik heb in het nieuwe huis ongeveer een even grote kamer als nu. Ik heb van te voren veel gespaard voor mijn nieuwe kamer, ik ben dus ook van plan om alles nieuw te kopen. Ik heb hier heel erg lang over nagedacht, maar inrichten is soms vrij lastig, als je bepaalde dingen graag in je kamer wilt hebben staan.
Op dit moment bestaat mijn hele kamer uit Ikea spullen in de kleur zwartbruin. Ik blijf die kleur ook aanhouden. Voor de mensen die denken dat mijn kamer daar heel donker en kil van word, dat is dus niet zo. Ik heb namelijk 3,60 meter aan raam aan 1 kant van mijn kamer. Mijn kamer is dus erg licht en de muren zijn ook een mooie lichte kleur. 
In mijn nieuwe kamer zou ik het leuk vinden om een hoekje te hebben waar ik kan werken aan mijn blog, voor school en voor andere dingen. Daarnaast wil ik ook graag een gezellig hoekje met een bankje en een tv. In mijn gedachten heb ik alles al gepland, gemeten en getekend op papier. Dit vind ik zelf altijd erg leuk dingen om te doen. Na een paar dagen was ik er wel uit wat ik wilde. Hieronder staan de foto’s van meubels die ik graag wil. (het bed heb ik laatst al gekocht)
Ik weet natuurlijk niet of de inrichting mooi zal staan in de kamer daar, maar dat hoop ik natuurlijk wel. Ik kan hier wel een tekening laten zien, van bovenaf, maar dat word iets te ingewikkeld denk ik. Als het eenmaal zo ver is zal ik natuurlijk een paar leuke foto’s maken of misschien wel een roomtour als jullie dat leuk vinden. 
Je zal misschien wel denken wat is dit voor artikel, maar als deze inrichting zal lukken ben ik echt heel erg blij en dat wil ik graag meedelen. Ik wil trouwens voor onder het bed een soort bedla, waar ik ook spullen kwijt kan die ik niet vaak nodig heb, maar deze heb ik nog niet gevonden. 
Ben jij misschien van plan je kamer te verbouwen? en wat vind jij van de Ikea?

x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

1 Reactie

  1. 14 maart 2012 / 12:37

    Ikea is een heerlijke winkel! Ons huis bestaat ook voor 90% uit Ikea. Je hebt trouwens een erg leuk blog, ik ga even verder neuzen :)