Hippe Sandalen

De lente is al begonnen en de zomer komt steeds dichterbij. Dit betekent leuke bikini’s en mooie slippers. Ook horen sandalen bij de lente en zomer, en nee ik bedoel niet die suffe die je vroeger misschien aan had.
Ik bedoel van die leuke waar ik hieronder 6 voorbeelden van heb. Deze sandaaltjes vin ik erg leuk en ze zijn ook nog niet eens duur! Vooral die zwarte van de H&M en die zwarte van Forever 21 vind ik mooi. Deze 2 paar zou ik toch wel graag willen hebben. Ik heb eigenlijk nog nooit van dit zulk schoenen gehad. Waarom?! Ik heb echt geen idee, ik vind ze heel leuk maar op de 1 of andere manier heb ik ze nog nooit gekocht. Daar word het deze lente/zomer dus mooi tijd voor.

Wat vind jij van dit zulk schoenen? Welke vind jij het mooist?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

5 Reacties

 1. 29 maart 2012 / 19:16

  wat een super leuk slippers ik zou nu even snel geen keuze kunnen maken hoor haha .
  liefs

 2. 1 april 2012 / 09:06

  Super leuk! Ik heb 2 paar sandaaltjes en als ik dan zeg ‘Oh zal ik morgen sandalen aandoen, het is zulk lekker weer’ kijkt iedereen met altijd nog zo aan o.O alsof ik gek ben. Mensen associëren het woord sandalen echt met Jezus schoenen haha! En als ik ze dan aan heb dan krijg ik altijd complimenten :’) Ik vind die bruine van F21 en die bruine van H&M heel leuk!
  x Martine

 3. 7 april 2012 / 14:59

  Die bruintjes van H&M bovenaan zijn leuk :D ! Ik ben ook nog op zoek naar een leuk paar voor volgende zomer :) !