Review: DuWop venom gloss

Deze lipgloss zat in de Glossybox van februari als ik dat goed heb. Waarom ik er nu pas een review over schrijf?
Ik was hem eigenlijk vergeten en had hem ergens neergelegd waar ik niet snel zou kijken. Nu heb ik een nieuw kastje bij de Ikea gekocht en heb deze ook even ingericht met onder andere ook make-up. Op dat moment kwam ik hem weer tegen en ben meteen foto’s gaan maken.

Deze lipgloss zat dus in de glossybox en het is een mini versie die ik heb. De full size van deze lipgloss kost €14,00. Dit zou ik niet aan deze lipgloss uitgeven want ik vind hem eigenlijk niet zo fijn. Deze lipgloss beweert dat hij een venom tinteling geeft. Tja wat je een tinteling kunt noemen. Toen ik deze lipgloss op deed begon het direct al met branden. Dit deed echt heel erg pijn en was ook totaal niet fijn. De glans, geur en kleur zijn inderdaad heel erg fijn. Ik heb namelijk de kleur ‘Buttercup’.  Als dat het enige was had ik hem ook wel gekocht, maar die tinteling die hij geeft, vind ik zelf eerlijk gezegd wel heel erg pijn doen. Het branden stopte bij mij ook niet zo snel.

Door het branden (of eigenlijk tintelen, wat ze ervan zeggen) brengt de lipgloss je bloedsomloop op gang en hierdoor worden je lipper wat groter en voller. Dit is wel een puntje wat veel meiden zouden willen. Het product doet wel wat erop staat, dus eigenlijk vind ik het product wel goed omdat hij nakomt wat hij belooft. Het is een beetje een keuze wat je zelf wil, maar ik zal hem niet snel meer op doen.

Wat vind jij van deze lipgloss?

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

2 Reacties

  1. 7 april 2012 / 14:56

    Oh wauw, hij ziet er echt heel erg mooi uit ! Je lippen zijn inderdaad ook mooi vol !