EXAMENS

 Vandaag is de dag aangebroken. Een hele belangrijke dag die voor veel mensen misschien al is geweest en voor veel mensen nog zal moeten komen óf voor de mensen die net zo als mij heel zenuwachtig zijn en vandaag hun examen moeten maken. Een half uur eerder opstaan, want ik wil zeker op tijd op school komen. Etui meenemen met een pen, potlood, geodriehoek en nog meer van wat ik nodig ben.

De laatste paar weken was ik al super zenuwachtig, maar toch probeer ik me te ontspannen. Gister heb ik dus een tijdschrift gekocht voor de tijden die ik zal moeten gaan wachten op school en ik heb nog even lekker relax in bad gelegen. Maar nu is het geen tijd meer voor relaxen, want ik heb 2 uur voor 1 examen. Vandaag heb ik dus 2 examens, namelijk Tekenen en Nederlands. Niet echt vakken waar ik voor kan leren. Ik heb dus ook geen idee hoe ik het zal gaan maken. Ik heb zoveel redenen waarom ik zou willen slagen dus ik hoop ook voor het allerbeste. 
Het is nu dus tijd om op de fiets naar school te fietsen en met knikkende knieën bij het examen aan te schuiven. 
WISH ME LUCK <3

x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

2 Reacties

  1. Marielle
    16 mei 2012 / 07:42

    Heel veel succes!!