Limited Edition ‘Cruise Couture’ van Catrice

Ik hou van de Limited Edition’s van Essence en Catrice, dat is een feit. De Limited Edition blijft meestal ongeveer een maand en soms twee maanden in de schappen (als ik het goed heb). Op dit moment is er een hele leuke Limited Edition van Catrice, met de hele leuke ombre blush die we allemaal wel kennen. Maar ben je niet een beetje nieuwsgierig naar wat de volgende Limited Edition zal worden?


Ik zal het je vertellen. Catrice neemt je namelijk in juni 2012 mee op een trip naar Côte d’Azur. Welkom in St. Tropez! Alles komt namelijk in marinestijl. Marinestijl komt heel vaak weer terug bij vele merken, maar Catrice belooft dat de designers meer luxe hebben toegevoegd dan ooit tevoren. Of je nu op het strand gaat liggen of een dagje gaat shoppen, deze frisse zomer kleuren zullen over bij passen.

HET EYESHADOW PALETTE
Als eerste een heel leuk palette met mooie kleuren. Ik verwacht niet dat ik dit palette ga kopen, omdat ik bang ben deze kleuren niet veel te gaan dragen.

GEL EYELINER
Als tweede een Gel Eyeliner. Zelf snap ik niet helemaal wat er Limited aan is omdat ze het ook gewoon in normale collectie verkopen.


LASHES TO KILL WATERPROOF VOLUME MASCARA
Naar deze mascara ben ik opzich wel erg benieuwd, maar ik heb er nog zoveel liggen.


LIP APPEAL LIP GLOSS
Deze twee mooie Lip Glossen zijn er in twee kleuren en ze hebben allebei een heerlijke vanille geur.
01 Welcome To Pink Tropez
060 Coralista


ULTIMATE SHINE LIP COLOUR
Twee hele mooie lipsticks. Vooral naar de linker ben ik benieuwd.
110 Shy Flamingo
220 Mrs Brightside


DEFINING DUO BLUSH
Mooie blush met aan de ene kant een matte-  en aan de andere kant een glanzende textuur.
050 Apricot Smoothie


ULTIMATE NAIL LACQUER
Deze nagellak heeft een erg breed kwastje waarmee je in één keer lakken je hele nagel meeneemt. 
01 Hi, Society!
02 Jetsetter
03 Welcome To Pink Tropez
04 Feel The Yacht Beat
05 Nautica


BEAUTY BAG
En als allerlaatste een mooie Beauty Bag waar je alles dus in kunt stoppen
Ik vind dit tot nu toe niet de allermooiste Limited Edition wat ik op zich wel erg jammer vind. Dus ik blijf nog even genieten van de Limited Edition van dit moment. 
Naar welk product ben jij het meest nieuwsgierig?

x Daniëlleliefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)