Some spring pictures.

Ook al heb ik geen handige camera voor sommige foto’s, ik vind het wel erg leuk om foto’s te maken. De meesten zijn mislukt, maar ik wil jullie graag nog wel een paar leuke lente foto’s laten zien die ik in deze zonnige week gemaakt heb. Zoals je ziet heb ik de eerste bewerkt met de kleuren. Wat vind je mooier? De bewerkte of de originele?

Ze zijn niet allemaal even goed gelukt, maar als ik het geld bij mekaar heb voor een camera die ik echt graag hebben wil. Dan hoop ik dat de foto’s veel beter zullen worden.

Hoe vond jij dit heerlijke warme weer?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

4 Reacties

  1. 26 mei 2012 / 08:37

    Mooie foto’s! En het weer is heeeerlijk haha. Kun je lekker van genieten. xx