Wishlist at the moment

Ik hou van shoppen en geld uitgeven, maar helaas heb ik niet altijd veel geld over. Daarom heb ik dus een ‘wishlist’ gemaakt met spullen die ik al een hele tijd zou willen hebben.

#1 SONY DSC HV-100X +/- €349,-
Over deze camera kreeg ik een hele fijne uitleg bij een foto zaak. Ik weet dus helemaal zeker dat als ik een camera ga kopen, dat het deze is. Het word dus flink sparen, maar dat gaat zeker goed komen.
#2 LUSH LEMONY FLUTTER €9,95
Deze nagelriemcremé wil ik eigenlijk al een tijdje, maar op de een of andere manier heb ik hem nog steeds niet gekocht. Ik hoor er namelijk veel positieve dingen over en ben er zelf wel heel erg nieuwsgierig naar.
#3 LAUREN CONRAD – STYLE +/- €14,95
Een super gaaf boek, die ik al een keer bij de Bieb geleend heb, maar heb alleen nog maar het eerste hoofdstuk gelezen. Ik hou ook niet zo van boeken lenen, dus het liefst zou ik hem willen kopen.
#4 RIMMEL WAKE ME UP FOUNDATION €11,99 (dacht ik)
Ook hier hoor ik veel positieve dingen over. Hij lijkt mij heel fijn en ik ben opzoek naar een hele fijne foundation. 
#5 FOTOSTUDIO €29,95
Als ik dus de camera koop die ik heel graag wil hebben, dan is dit denk ik één van de eerste dingen die ik dan zou gaan kopen, het lijkt me heel erg handig en dan vooral in de winter.
#6 BLACKBERRY HOESJE €-
Voor iPhone kun je echt heel erg veel goedkope en leuke hoesjes krijgen, maar voor de blackberry is er helemaal niet zoveel en anders zijn ze altijd super duur. Vorige week heb ik alweer een nieuwe besteld (me 6e geloof ik) en ik verwacht hem over 2 weken in de brievenbus. Dus ik ben benieuwd.
#7  IKEA LAMP €29,95
Ik hou van de Ikea. Mijn hele kamer bestaat dus ook zo’n beetje uit Ikea. Ook deze lamp vind ik super vet, dus deze zou ik echt heel erg graag willen hebben, ik vind alleen de prijs een beetje duur voor een lamp.
#8 HARDE SCHIJF €-
Een harde schijf. Bij ons thuis hebben we er wel een, maar het liefst zou ik er zelf ook nog wel een willen hebben. Lijkt me namelijk wel erg makkelijk in plaats van al die losse usb stickjes.
Wat zou jij graag willen hebben op dit moment?

x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

4 Reacties

 1. 20 mei 2012 / 20:43

  Leuke wishlist. Ik wil graag een nieuwe lens voor mijn camera, maar de lens die ik op het oog heb, hangt een flink prijskaartje aan (749,-).. ugh, denk dat ik eerst maar weer wat jurkjes ga kopen :)

 2. Marielle
  22 mei 2012 / 09:35

  Die camera zou ik ook wel willen voor mijn blog! En die foto studio is ook erg grappig! :)

 3. 24 mei 2012 / 18:58

  Op dit moment wil ik ook een spiegelreflex.. al heel lang eigenlijk. Dus dat is eigenlijk het enige :). Grappig zo’n fotostudiootje zeg ;)