eBay aankoopjes

Sinds kort vind ik eBay echt helemaal geweldig. Ik kijk er echt heel erg vaak op en als ik graag iets wil hebben, kijk ik eerst op eBay of het goedkoper is ;) Zo heb ik laatst heel veel verschillende dingen gekocht. Allemaal lekker goedkoop.

Ik kan je zeggen dat voor mijn gevoel eBay.nl sneller gaat dan eBay.com. Bij de Nederlandse site had ik het binnen een week en bij de Amerikaanse na ongeveer een maand of misschien wel 2. Maar voor mijn gevoel is de Nederlandse ook weer duurder dan de Engelse. Tja, het is maar wat je zelf wil, maar uiteindelijk koop ik het vaakst bij eBay.com (volgens mij hebben ze daar ook wat meer op staan). Geen idee of er ook echt verschil tussen zit, maar voor mijn gevoel zit er toch wel een paar kleine verschillen tussen.

Aangezien niet alles tegelijk aankomt heb ik even gewacht met dit artikel. Ik heb nog steeds niet alles binnen, maar ik vind het wel genoeg voor een leuk artikel. Daarom laat ik jullie graag zien wat ik allemaal op eBay gekocht heb. 

Dit hebben jullie vast wel eens eerder gezien. De notitieblokjes in de vorm van fruit. Super cute! Ik wilde ze al een tijdje, maar heb het niet gedaan. Uiteindelijk heeft mijn vriend ze toch nog besteld.

 Je kunt ze ook nog eens rechtop zetten voor de sier op je bureau. Zo lijkt het net echt fruit.

Ik vind deze notitieblokjes super schattig en ook nog eens handig en leuker dan een saai wit notitieblokje, toch?! Ik weet niet precies hoe duur deze zijn, aangezien ik ze zelf niet gekocht heb.

Deze camera standaard leek me gewoon handig en voor maar $0,99 heb ik hem ook dan direct gekocht. Op sommige momenten blijft hij niet even goed staan, maar als je hem gewoon rechtop zet, is hij nog best handig! Echt een aanrader dus.

De beautyblender. Lijkt hij niet echt? Helaas voor jullie is het een echte nepperd. Deze beautyblender kostte maar $3,99 als ik het goed heb en dat is wel een stuk goedkoper dan de echte. Ik was van plan de echte ook te gaan kopen, maar aangezien ik deze gewoon heel fijn vind werken, ga ik deze ook nog heel vaak gebruiken. Hier ben ik echt te spreken over, want het klinkt misschien raar, maar mijn foundation wil ineens heel erg goed zitten en dat is geen grap.

Deze foam fruitstukjes en bloemetjes hebben ze ook bij Essence in de Limited Edition. Helaas heb ik die nog nergens in een Kruidvat gezien, waar ik dus wel van baal. Ik ben dus natuurlijk op eBay gaan kijken en heb deze uiteindelijk voor $1,99 gekocht. Je had allerlei soorten, maar ik heb eerst deze maar gedaan.

Zo zat het in de envelop. Met een draai dingetje waarmee je het er ‘handig’ uit kan krijgen. Nou nee dus! De reis van Hong Kong naar Nederland hebben ze niet zonder een stootje overleeft, want alles zat door mekaar. Ze zijn namelijk een beetje statisch en gaan dan aan de deksel plakken en vervolgens naar het volgende bakje. Een echte ramp als je het mij vraagt. Ik heb de deksel er dus maar afgehaald.

Deze wenkbrauw razor’s had ik gezien in een filmpje van Mascha en was meteen nieuwsgierig. De prijs weet ik helaas niet meer, maar ik denk dat het rond de $0,99 was. Ik vind ze trouwens erg makkelijk en raar dat ik ze niet eerder ontdekt heb.

Vind je ze niet schattig?! Ik heb ze heel vaak op een site gezien met accessoires waar ze wel 8 of 9 euro misschien kostte. Ik blijf dit duur vinden voor kettingen die je natuurlijk ook op eBay kan krijgen. voor $0,99 per stuk kreeg ik ze deze week binnen.

 Ook deze ketting vind ik erg schattig en kostte rond de $1,50.

Dit uilen kettinkje heb ik eigenlijk al vrij lang, maar vind het leuk om hem nog even te laten zien. Deze ketting draag ik veel en vind hem heel leuk. Ik vind uiltjes echt super schattig!

Dit is alweer het allerlaatste. Het is namelijk een mooi horloge. Deze kostte €2,85 en ik kreeg hem na een week al binnen. Het is een leuk horloge met de 12, 3, 6 en 9 in diamantjes in het horloge en de 2, 4, 8, 10 en de andere 4 streepjes op het glas van het horloge. Heel apart dus, maar wel heel erg leuk!

Dit was het alweer. Op zich best veel als ik het zo terug kijk, maar met elke aankoop ben ik dan ook even blij. Ik zou je alles aanraden om te kopen, want ik vind het echt de moeite waard. Sommige dingen zijn misschien lastig te vinden op eBay, maar als je mij even vraagt wil ik wel even voor je zoeken :)

Heb jij wel eens iets besteld op eBay?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

2 Reacties

  1. 3 juni 2012 / 07:42

    Wat een leuke aankopen! Die kettingen zijn allemaal erg mooi! Wat zijn die fruitstukjes en bloemetjes leuk zeg!
    Liefs

  2. liz
    29 november 2012 / 21:27

    TOffe aankoopjes, van welke verkoper heb je het horloge gekocht? Ik vind hem supermooi!