Zomervakantie!

Eindelijk ben ik er van af! IK HEB ZOMERVAKANTIE! :D Pff, wat ben ik blij zeg dat ik mijn examen erop heb zitten. Gister middag had ik mijn laatste examen waar ik erg zenuwachtig voor was.

Vorige week woensdag had ik mijn eerste examen, ik was super zenuwachtig. De dag daarvoor had ik mijn kleding en sieraden op een rij gelegd, zodat ik niets vergeten kon. En ook mijn tas met spullen die ik nodig had had ik netjes uitgestald. Ik kon helemaal niet vergeten de volgende dag! Het was voor mij ’s avonds dus tijd om te ontspannen, want in de avond kun je toch niet meer goed leren. Ik ging dus lekker even een uurtje in bad en daarna in m’n pyjama tv kijken beneden en die avond ook lekker vroeg op bed. De woensdag ochtend dat ik dus opstond was echt erg! Ik had hele erge buikpijn van de zenuwen en het lukte me ook niet om de lekkere crossiantjes naar binnen te krijgen, die mijn moeder speciaal gemaakt had. Ik ging lekker vroeg naar school, 3 kwartier voor de toets, zodat ik zeker wist dat ik niet te laat kwam. De crossiantjes heb ik uiteindelijk maar meegenomen naar school, omdat ik van 11 uur tot half 2 op school moest wachten. Toen ik in het lokaal zat voor mijn tekenen examen, waren al mijn zenuwen weg en uiteindelijk vond ik het best wel makkelijk. Toen ik klaar was met mijn toets, heb ik mijn antwoorden overgeschreven en mee naar huis genomen. De rest van alle examens gingen ook heel erg goed en van elk examen heb ik mijn antwoorden ook meegenomen, om deze uiteindelijk zelf thuis na te kijken. Ik heb voor geen 1 vak een onvoldoenden (denk ik). Dus zoals het er nu uit ziet zou ik wel kunnen slagen. Hieronder zie je de cijfers die ik denk dat ik zo ongeveer zou krijgen.

Tekenen: vind ik moeilijk na te kijken
Nederlands: 7,5 -8 ,5
Duits: 5,9 – 6,9
Wiskunde: 7,5 – 8,5
Engels: 5,8 – 6,6
Economie: 5,7 – 7,7

Met deze cijfers ben ik heel erg blij. Of ik dit verwacht had zou ik niet kunnen zeggen, want van te voren had ik echt niet geweten hoe ik een examen zou maken. Elk oefen examen leek voor mij zo verschillend! Ik moet nu dus nog wachten tot 13 juni en dan weet ik of ik geslaagd of gezakt ben.

Pfoe, wat een lang verhaal zeg.

Hoe lang duurt het voor jou nog dat je zomervakantie hebt?


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

2 Reacties

  1. Marielle
    1 juni 2012 / 07:28

    Mooie cijfers, daarmee ben je vast en zeker geslaagd! Geniet van je vakantie! :)

  2. 2 juni 2012 / 21:40

    Je slaagt vast hiermee! Ik moet nog zo’n 6 weekjes.. Leuke blog heb je trouwens!