Review: Sakura lip scrub vanille

Zaterdag kreeg ik voor het eerst een pakketje binnen om te testen voor mijn site. Echt super vet! Ik denk dat de meesten Sakura Zeep wel kennen. Nee?! Sakura heeft een webshop met allemaal verschillende soorten zeepjes in alle vormen en maten. Zo hebben ze zeep in de vorm van Oreo koekjes, Chocolade bon bons, fruit, bloemen en nog veel meer. Erg leuk voor een cadeautje dus. Naast zeep hebben ze ook nog verzorgingsproducten.

Zelf wil ik er al een hele tijd bestellen, maar het kwam er eigenlijk niet van. Dit omdat ik wel eens een cadeautje krijg met een zeepje erbij. En bij mij duurt dat even voordat die dan op is. Gelukkig mocht ik van Sakura hun Lip Scrub uit testen. Ik had de keuze uit 3 geuren. Namelijk: Chocolade, Vanille en Kokos. Ik twijfelde enorm en heb uiteindelijk maar vanille gekozen.

Op dit moment heb ik erg droge lippen en kwam deze scrub eigenlijk perfect uit. Ik kreeg het pakketje in een bruine envelop met Sakura erop. Daar zat dan weer een roze papiertje in en daarin zat een zakje met de houdbaarheidsdatum van 1 februari 2013 (best nog lang dus). Uiteindelijk kwam ik de lip scrub tegen. Hij was er goed verpakt zodat hij niet zou gaan lekken.

De lip scrub zelf ruikt heel erg naar vanille en de scrub deeltjes zijn vrij groot. De scrub is ook erg vettig. De scrub is fijn in gebruik en mijn lippen zijn na de scrub erg zacht. Ik heb de scrub gebruikt in de ochtend dat mijn lippen echt extreem droog waren zoals je wel kunt zien.

Voor:

Na:

Wil jij nou ook graag zo’n fijne lip scrub?! Een kleine verpakking van 20 gram kost €2,99 en een grote verpakking van maar liefst 130 gram kost €7,99. Je hebt ze in de smaken Happy Coconut, Vanilla Ice Cream en Chocolate Sensation.


x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

3 Reacties

  1. 23 juli 2012 / 15:42

    Wat leuk! je eerste pakketje.
    De lipscrub lijkt me erg fijn!xxx