Action Max nepwimpers review

Toen ik mijn stash even door keek zag ik nog een setje nepwimpers van de Action liggen. Ik heb binnenkort een bruiloft en wilde graag nepwimpers dragen. Tja en als je dit nog nooit heb uitgeprobeerd, moet dat toch maar een keer.

Ik wilde liever niet dure wimpers kopen om voor 1 dagje bankhangen uit te testen. Gelukkig had ik dus nog de nepwimpers van Max van de Action. Vandaag was de dag dat ik de wimpers ging uittesten. Ik ging direct maar voor de heftigste wimpers die in de verpakking zaten. Want deze was ik toch al niet van plan om een keer op te doen, dus dan is het ook niet erg dat ze misschien een beetje misvormt zijn na de test.

De verpakking is totaal niet bijzonder. Het karton is nogal slap en het ziet er ook direct al een beetje goedkoop uit. Opzich is dit natuurlijk niet erg. Voor deze 3 wimper setjes betaal je namelijk ook maar €0,80 en dat is natuurlijk geen geld.

Vol enthousiasme maakte ik de verpakking open en ik was stiekem al een beetje bang dat het niet zou lukken. Als eerste probeerde ik de wimperlijm open te maken. Dit was wel 1 van de ergste dingen om te doen zeg. Ik kreeg hem maar niet open, na ongeveer 10 minuten was ik er flauw van en heb ik een schaar gepakt en doormidden geknipt.

Een beetje lijm op de wimpers gedaan en met mijn handen en een pincet zien te proberen de wimpers op mijn ogen te krijgen. Ik had al een look op en wat mascara. Want ik had gelezen dat als je mascara op doet de wimpers beter blijven zitten. Zo gezegd, zo gedaan.

Resultaat: Verschrikkelijk. Ookal denk ik dat dit misschien wel alleen aan de wimperlijm kan liggen. De wimperlijm werkte niet en droogte direct op. Het kan misschien aan mij liggen, maar bij mij werkte het niet. Ik hoorde dat DUO wimperlijm goed moet zijn. Ik weet niet waar je dit kan kopen, maar als ik het weet wil ik het graag weer opnieuw uitproberen.

Zoals je op de foto’s al ziet, zit de wimper ook niet goed. Dit komt door de lijm, want deze droogde direct uit en werkte niet. Heb jij een goeie tip voor fijne wimperlijm?

Wat vind jij van Max nepwimpers?

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

11 Reacties

 1. Anonymous
  1 september 2012 / 16:07

  Ik ben helemaal geen persoon voor nepwimpers maar ik zou gewoon doorgaan met oefenen met die wimpers…aldoende leert men.

 2. 1 september 2012 / 18:01

  Ik heb nog nooit nepwimpers gehad dus ik weet er niks van, ghehe. Maar, had je de wimpers al lang? Anders kan het daardoor komen dat de lijm is uitgedroogd? liefs.

 3. 1 september 2012 / 20:03

  Ik vind de wimpers van de action erg fijn en gebruik ze altijd met carnaval haha! Ik haal dan lijm bij een feestwinkel, daar hebben ze altijd fijne die echt lang blijft zitten! Succes en veel plezier op je bruiloft xoxo

 4. 4 september 2012 / 09:28

  Hahaha, deze heb ik ook nog liggen.. ga ze binnenkort ook maar eens uitproberen :D x x

 5. 7 september 2012 / 15:56

  Ik heb ze ook omdat ik ze voor looks wilde gebruiken maar hallelujah, die lijm is echt verschrikkelijk. Er zitten drie tubes bij en laatst maakte ik eentje open die nog nooit open was geweest en hij was helemaal uitgedroogd. Heb je dus niets aan.
  Ben zelf ook nog op zoek naar een plek waar ze wimperlijm verkopen :)

 6. Anonymous
  28 september 2012 / 23:08

  DUO wimperlijm kan je kopen bij de macstore!

 7. 15 oktober 2012 / 15:31

  Tip: krul de wimper rondom een pen dan is hij niet zo recht en plakt hij beter.

 8. 17 december 2012 / 17:10

  Leuk! Ik heb ze ook, maar idd die lijm is niet goed. Ik weet zelf niet welke wel goed is, maar ben wel van plan om een goede te kopen :)

 9. 22 april 2014 / 22:51

  Duo koop je op internet .
  of drogist? Bij primark hebben ze ook
  Nepwimpers voor 1,50 de lijm is supergoed en de wimpers zijn ook Nice
  Duo lijm is superduur 14,95!!!!!!!

 10. lucky
  22 juni 2014 / 18:56

  Bij action worden de wimpers niet meer verkocht weet iemand waar je nog meer (MAX) wimpers kan kopen voor zo’n spotgoedkope prijs (,Primark is te ver)?