Real Techniques namaak kwast.

PhotobucketLaatst zocht ik op eBay naar een blush kwast. Ik zag wel vaker dat iemand een kwast op eBay kocht en dat deze ook nog eens heel fijn bleek te zijn. Dit wilde ik ook eens proberen, maar jammer genoeg kon ik bijna geen kwasten vinden die er fijn uit zagen op de foto.

Toen ik dat zei tegen mijn vriend kwam ik ineens een kwast tegen die er precies hetzelfde uitzag als die van Real Techniques. Ik was toch wel nieuwsgierig geworden en kocht 1 van de kwasten. Op eBay zie je wel vaker namaak producten van dure merken zoals Mac. De verkoper verkocht 5 verschillende soorten kwasten. Alle 5 hadden ze de roze steel. De Real Techniques kwasten zijn verdeeld in roze, gele en blauwe stelen.

PhotobucketPhotobucket
De kwast zit verpakt in een mooi stevig plastic doosje. Ik had hem begin december besteld en op 18 december is hij op de post gegaan. 2 januari kreeg ik hem binnen via de post.
PhotobucketPhotobucket
Dit zijn de 5 kwasten waar ik het over had. De andere 4 zou ik denk ik ook nog wel willen bestellen.
Photobucket
Op de achterkant staat nog een stukje tekst, maarja beetje moeilijk te lezen. Niet?!
Photobucket
Dit is de kwast zelf. Ik vind hem er heel erg leuk en pretty uit zien.
Photobucket
De kwast zelf is best stevig en de haartjes staan ook wel dicht op mekaar. Toch zit er wel wat ruimte tussen de haartjes, zoals je op de foto kunt zien. De kwast is heel erg zacht en wat me opvalt is dat er nog geen 1 haar is uit gevallen. Vaak zie je bij goedkope kwasten dat er heel snel veel haren uitvallen. Bij deze is dat helemaal niet het geval. Ik heb heel veel dingen geprobeerd om te kijken of er haren zouden uitvallen. Maar de kwast wil niet toegeven.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Op de zijkant staat Joursna Professional Brush. Dit is waarschijnlijk het “merk” van deze kwast.
PhotobucketPhotobucket
Op de verpakking stond trouwens dat dit een poederkwast is. Ik denk dat hij fijner is voor Blush of Highlighter. Ik breng er heel erg fijn blush mee aan en ben blij met de aankoop. De prijs van de kwast was $3,19. Dat is omgerekend €2,42. Super budget dus.

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

18 Reacties

 1. 8 januari 2013 / 11:24

  Ik had ook een keer een kwast van eBay, maar daar vielen zóveel haren uit aaargh! Ik denk dat ik een aantal van deze ga bestellen,ze zien er echt heel mooi en zacht uit :)

  • 8 januari 2013 / 15:47

   Ze zijn niet über zacht, maar er is bij mij tot nu toe 1 haar uitgevallen. Ik heb hem nu al meer dan een week dagelijks gebruikt.

 2. 8 januari 2013 / 11:56

  Klinkt als een fijne kwast! en wat een geld zeg! koopje!

 3. 8 januari 2013 / 12:34

  Misschien dat ik hem ook haal, mijn kwastenset van ebay laat best veel haren af helaas

 4. 8 januari 2013 / 15:19

  Ziet er goed uit zeg. Ik heb laatst real techniques kwasten gekregen, dus die ga ik met plezier gebruiken.

  • 8 januari 2013 / 15:47

   Oeh, jaloers. Tja, dan zou ik ook niet zo’n kwast kopen. Verwacht wel dat de Real Techniques beter zijn.

 5. 8 januari 2013 / 16:09

  Wauw ik wil die real techniques al heel lang!
  Is de kwast ook fijn?
  Want dan ga ik hem ook bestellen!
  Liefs xxx

 6. 8 januari 2013 / 16:37

  Haha, mooie aankoop dan, lekker goedkoop! ;)

 7. 9 januari 2013 / 13:55

  Dit klinkt als een fijne kwast! Hij lijkt echt precies op de RT kwast!

 8. kelly
  9 januari 2013 / 16:54

  Dat is nog eens een fijne aankoop!

 9. 15 februari 2013 / 16:15

  mooie kwast, inderdaad meer een blush kwast.. en mooi voor dat prijsje

 10. Anonymous
  14 april 2013 / 12:24

  Och die verkopen ze ook op womanityshop.com! Iets duurder maar dan heb je het wel sneller binnen. Ben benieuwd! Ik ga ze ook proberen hihi