Royal Cosmetic Connections Bronzer

Mijn vriend werkte bij de Big Bazar. Direct 1 van de eerste dagen dat hij daar werkte vertelde hij mij dat ze ook make-up verkopen.

Ik ben een kijkje gaan nemen en ik zou het zeker ook aan jullie aanraden, ze verkopen make-up die je eigenlijk niet overal ziet. In de ene winkel trouwens meer als in de andere. Maar ze verkopen bijvoorbeeld Calvin Klein, Paris Memories, MNY, Revlon, Safari en ook Royal. Van die laatste heb ik een bronzer gekocht. Ik heb nu met deze erbij 2 bronzers. Over deze bronzer ga ik vandaag wat vertellen.

Photobucket

Dit is hem dan. Ooit van Royal Cosmetic Connections gehoord? Ik niet in ieder geval. Het doosje sprak mij direct eigenlijk wel aan. Ik vond het er namelijk wel leuk uit zien en omdat ik nog maar 1 bronzer had en ik voor deze maar €1,99 hoefde te betalen, nam ik hem mee.

Photobucket
Waarvoor gebruik je nou bronzer?
Met bronzer geef je je huid een gezond tintje. Net als highlighter en blush. Je lijkt minder bleek, maar is niet bedoeld om je gezicht 4 tinten donkerder te laten lijken. Bronzer breng je aan op plekken in je gezicht waar schaduwen zitten. Nu is dit best lastig te vinden, vind ik zelf. Daarvoor zijn gelukkig tutorials en leuke filmpjes. Met bronzer ga je die schaduwen verduidelijken. Waardoor je gezicht ook een stuk smaller lijkt. Zorg niet dat je het overdrijft want hierdoor kan het heel gek lijken. Wil je beginnen met bronzer, dan zou ik eerst een paar tutorials opzoeken van Youtube met duidelijke tips.

Photobucket

Ik vind de verpakking wel een beetje op die van Bourjois lijken. Een dikke rand erom heen en het product (in dit geval dus de bronzer) die wat bol staat. Ook heeft hij een mooie textuur. Er zit niet echt een patroontje ofzo in, maar wel een leuk effect.

Photobucket

Kijk, dit is wat ik bedoel. In het echt zie je het nog beter.

Photobucket

De bronzer is heel erg goed gepigmenteerd en en makkelijk op te bouwen. Het aanbrengen vind ik daarom wel een beetje lastig, maar dat komt ook omdat ik een verkeerde kwast gebruik. Er zit wel een beetje shimmer in, maar niet overduidelijk.

Photobucket

Ik zou hem aan jullie allemaal aanraden, want ik vind hem heel erg fijn!

Heb jij ooit van Royal Cosmetic Connections gehoord?

x Daniëlle

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

20 Reacties

 1. 23 maart 2013 / 08:39

  Ik ken het merk niet, maar het ziet er goed uit :)

 2. 23 maart 2013 / 10:31

  Ik heb helaas geen Big Bazar in mijn buurt, maar wow wat ziet die er mooi uit!

 3. 23 maart 2013 / 14:22

  Hij ziet er super mooi uit! jammer dat je er geen swatch bij hebt.

  • 23 maart 2013 / 14:25

   Ja dat wilde ik wel doen, maar dat zag je niet zo heel goed op de foto.

 4. 23 maart 2013 / 14:48

  Wauw ziet er mooi uit! Erg jammer dat je geen swatches er bij hebt staan.

 5. 24 maart 2013 / 11:47

  Ik gebruik dit eigenlijk nooit, maar ziet er goed uit :)