Skin 79 Vip Gold BB Cream

Ik heb er nog nooit over geschreven, maar ondertussen is dit al mijn derde verpakking. Ik ben er zo tevreden over en op dit moment heb ik nog geen betere gevonden. Ik zal je vandaag vertellen waarom.

De eerste keer dat ik ervan hoorde was door Vera. Ze had er een review over geschreven en ik was erg benieuwd geworden. Ik vetrouwde volledig op haar review en heb toen de eerste keer op eBay besteld. Ik bestelde toen een kleine verpakking en kreeg veel testers. Later kwam ik erachter dat je veel makkelijker via deze webshop kan bestellen.
Het is een Aziatische BB cream. Deze BB creams zijn net weer wat anders dan die uit het Westen. Als je hier meer over wilt weten zou ik je aanraden om even te Googlen. Ik heb de grote pot gekocht en hier zit 40 ml in.
Skin79 VIP Gold Label Super Plus Beblesh Balm is, samen met Skin79 Hot Pink Super Plus Beblesh Balm, de bestseller van Skin79. Meer dan twee miljoen exemplaren wereldwijd verkocht!
Deze BB Cream is de variant voor de droge of wat rijpere huid en heeft een drievoudige functie van:
 • Whitening voor een vlekkeloze en egale huid
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Hoge mate van bescherming tegen UV-straling
Bij je bestelling krijg je 9 van de 10 keer testers of een masker. Dit keer kreeg ik wat testers en de vorige keer een masker die ik binnenkort ga uitproberen. 
Dit is de pot met BB cream. Ik heb de grijze variant. Je hebt van deze BB cream drie soorten. De roze, oranje en de grijze versie. Deze grijze heet Gold Label. Als je de eerste keer niet zoveel wilt kun je ook een goedkopere en kleinere pot kopen.
De verpakking is erg handig en hygienisch. Het is namelijk een pompsysteem zoals je kunt zien.
In deze BB cream zit whitening. Ik dacht dat je hierdoor witter werd, maar dit is niet zo. Dit zorgt voor een vlekkeloze en egale huid. De hoeveelheid whitening is heel klein en de hoeveelheid whitening dat erin zit is bedoeld om littekens en pigmentvlekken te vervagen en zelfs te verhelpen.
Wat is BB cream?
BB cream is de afkorting van Blemish Balm Cream. Op dit moment een enorme rage in Nederland. Bijna elk merk heeft wel een eigen BB cream. Deze creme is ontwikkeld in Duitsland. Deze creme werd gebruikt voor patiënten met een gevoelige huid die een laser operatie hadden gehad. De BB cream beschermde, kalmeerde en gaf een dekking voor littekens en roodheden. In Korea werd dit ontdekt en gebruikt om er mooier uit te zien. Langzaam is dit overgeslagen naar de cosmetische bedrijven. Na Aziatische BB cream, kwamen er ook Nederlandse BB creams.
Een BB cream is vaak voedend als een dagcreme, geeft de dekking als een foundation en beschermt je tegen de zon.
In deze BB cream zit ook SPF25. Dit zorgt er dus voor dat je beschermt word voor UV-stralen. Als je op de foto gaat met flits lijk je wel bleker. Dus voor een feestje zou ik toch voor een foundation gaan.
Op deze detailfoto zie je direct dat het mijn roodheid verminderd. Erg fijn dus.
Op deze foto zie je goed dat deze BB cream echt voor mij werkt. Perfect in mijn kleur, verbergt roodheid en ziet er heel natuurlijk uit. Dus voor de dames met een lichte huidskleur is dit de oplossing.
Ik ben echt enorm tevreden over deze BB cream van Skin79 en als deze pot op is, koop ik weer een nieuwe. Deze pot met 40 ml kost €18,79. 
Welke BB cream vind jij fijn?
x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

25 Reacties

 1. 13 juni 2013 / 05:48

  Wauw, ziet er enorm goed uit! Mooie dekking <3

 2. 13 juni 2013 / 08:10

  Wauw deze ziet er echt heel gaaf uit (:! Hij doet echt heel veel voor je huid.

 3. 13 juni 2013 / 09:14

  Wauw, ziet er super goed uit! Fijn artikel, duidelijk uitgelegd en mooie foto’s :)

 4. 13 juni 2013 / 09:15

  Ziet er supergoed uit! Ik hoor heel veel goeds over zowel deze als de roze! :D

 5. robin
  13 juni 2013 / 10:26

  wt een super fijne review en mooie foto’s zeg! <3

 6. 13 juni 2013 / 10:02

  Lijkt me een fijne bb cream, alleen dat whitening vind ik een beetje eng.

 7. 13 juni 2013 / 10:50

  Ik heb zelf niet echt een BBcream gevonden waar ik echt tevreden over was. Deze van Skin79 heb ik nog geprobeerd en ziet er erg goed uit. Ik denk dat ik dan alleen wel voor een andere variant zal gaan, want deze is denk ik net iets te licht voor mij.

 8. 13 juni 2013 / 14:31

  Hm, ik heb de oranje versie. Die is wel een paar euro duurder. Mijne is bijna op maar ik wil wel weer een BB cream en het liefst een van Skin79. Ik wilde de oranje weer bestellen maar deze klinkt ook wel erg goed. Ik weet alleen niet of er verschillen zijn tussen deze twee.

 9. 13 juni 2013 / 14:44

  Ik heb zelf ook een bb cream gehad van skin79, die erg fijn was maar na een tijdje kreeg ik niks meer uit de verpakking. Daarom zou ik niet zo snel weer een halen van skin79 ook al zijn ze wel fijn!

 10. 13 juni 2013 / 16:01

  Ik heb deze ook en ben er zelf ook erg tevreden over! Ik ben nog geen Westerse BB cream tegen gekomen die ik prettig vind, dus ik houd het gewoon bij deze ;) Vooral fijn als het wat warmer is en ik echt geen zin heb in foundation.

 11. 13 juni 2013 / 16:58

  Lijkt me best wel een hele fijne! Ik wil ook graag nog een BB cream van Skin 79 proberen

 12. 13 juni 2013 / 19:55

  Hij werkt wel goed zeg
  Maar ik ben een beetje in de war door de verpakking; beblesh balm? en wrinkle improvement? Klinkt alsof het je rimpels verbetert… Ik wil geen rimpels! Haha

  XO

 13. Nagelstudio Almere
  19 juni 2013 / 12:16

  Lijkt alsof het werkt!