Deze Essence poeder zat in het leuke tasje van Trekpleister en ik dacht dat het wel een fijne back-up zou zijn, maar deze poeder is meer dan dat. Ik gebruik hem elke dag en ik vind hem ontzettend fijn en ik ga jullie laten zien waarom.

Met deze poeder maak je je gezicht heel mooi matt. Want als ik (en waarschijnlijk wel meerdere meiden) mijn foundation of bb cream aanbreng glanst het soms best wel erg. Met deze poeder heb je daar geen last meer van.
Ik dacht eerst dat een witte poeder helemaal niet handig zou zijn, mij leek het makkelijker om een poeder te kopen in mijn huidskleur. Toch gaf ik hem een kans en ik vind hem super. Doordat hij wit is, is hij geschikt voor heel veel huidskleuren. En gelukkig wordt niet direct je hele gezicht spierwit. 
Zodra ik mijn foundation of bb cream heb aangebracht breng ik deze poeder aan met de kabuki kwast van Essence. Ik breng de poeder over mijn hele gezicht aan en wat extra op de punten waar ik wat meer glans. 
De foto’s hierboven heb ik met flits gemaakt, zodat je nog beter kunt zien hoe mijn gezicht glanst. Ik vind het resultaat echt goed te zien als je het mij vraagt. De foto’s lijken bewerkt, maar dit is niet zo. 
Doordat mijn gezicht niet meer zo glanst, vind ik het geheel veel natuurlijker lijken. Je zou zo zeggen dat ik geen foundation of bb cream op heb. 
Ik vind deze poeder ontzettend fijn en ik zou hem zeker aanraden. Voor €2,99 kun je dit product kopen bij onder ander Kruidvat.
x Daniëlle