bloggersmeeting
Mijn eerste bloggersmeeting is een feit. Alweer een tijdje geleden werd ik op Facebook uitgenodigd voor een bloggersmeeting. Natuurlijk zei ik ja en zaterdag was het dan eindelijke zo ver. Met de bus ging ik richting Groningen.

bloggersmeeting
HeleenKim – ik – DiandaAngelaTinekeLisanne

Ik was de eerste die aan kwam en stond te wachten bij de Starbucks. Ik was al bang dat ik ze niet zou herkennen en ging opzoek naar een meisje met een gele sjaal (want zo kon ik ze herkennen, haha). Als snel zag ik vier meiden aanlopen, waarvan ik Tineke wel herkende. Later kwam de rest er ook nog aan.

bloggersmeeting
We liepen vanaf het station richting het centrum van Groningen en waren begonnen met winkelen. Na het winkelen bij onder andere H&M, The Body Shop, Mango, Søstrene Grene en Skin Cosmetics gingen we lopen richting Fresh Today. Daar hadden we namelijk onze high tea. Onder het winkelen door waren we nog naar Pure Frozen geweest. Daar aten we Frozen Yoghurt. Ik nam er één met banaan en stroopwafel.

bloggersmeeting
Rond drie uur was het tijd om naar de high tea te gaan. Ik had nog nooit een high tea gehad, dus was er heel benieuwd naar. We kregen drie etagères met lekker dingetjes erop geserveerd. Waaronder kiwi, ananas, druiven, brownies, koekjes, scones en lekkere belegde broodjes. Ook mochten we twee smaakjes thee kiezen. Hmm, de high tea was echt heerlijk.

bloggersmeeting
Voordat ik het wist, was het alweer tijd om richting het station te gaan. Daar hebben we nog een aantal leuke foto’s gemaakt en daarna was het tijd om de bus in te stappen.

Verder heb ik nog een map voor school gekocht en een blush van Sleek.

Ik vond deze dag echt super leuk met 6 hele gezellige en lieve meiden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Andere Bloggersmeeting verslagen

Kijk hier voor het verslag + filmpje van Tineke
Kijk hier voor het verslag + filmpje van Lisanne
Kijk hier voor het verslag van Angela
Kijk hier voor het verslag van Heleen
Kijk hier voor het verslag van Dianda