P2 Summer Attack Bronzer

Af en toe ben ik wel een beetje jaloers op onze buren. In Duitsland zijn sommige make-up merken veel goedkoper en ze hebben ook veel meer. Daarom is het natuurlijk wel leuker om even langs te wippen bij de DM. In de zomervakantie heb ik dit ook gedaan en toen hadden ze deze P2 bronzer liggen. P2 vind ik een heel leuk merk en ze hebben hele fijne budget producten.

De verpakking van deze bronzer vind ik heel mooi. Het kan goedkoop overkomen, maar ik vind het ook wel weer wat luxe hebben. De deksel is doorzichtig waardoor je het prachtige panter print kunt zien. Jammer genoeg is daar weinig van te zien als je hem gebruikt. De verpakking trekt mij dus zeker aan.
In deze bronzer zitten drie verschillende kleuren. Alle drie zijn het bruintinten en hoe donkerder de kleur hoe meer shimmers je ziet. Ik denk stiekem dat ik matte bronzers toch mooier vind, omdat het natuurlijker lijkt op je gezicht. 
Elke kleur ziet er anders uit en samen hebben ze de kleur die het meest lijkt op de ‘middelste’ kleur. Het pigment is super, maar daardoor moet je wel oppassen met het aanbrengen. Ik zou dus aanraden om dit met een duo fiber/stippling kwast aan te brengen.
Ik vind hem erg mooi, maar misschien toch wat te oranje. Gelukkig hadden ze ook nog een lichtere kleur, maar deze heb ik niet. De kleur die ik trouwens heb is 020 Jungle Fever. De poeder zelf voelt zacht aan en brengt makkelijk aan met de juiste kwast. Ookal gebruik ik dit product niet graag als ik haast heb. 
De verpakking vind ik erg leuk en daardoor word ik denk ik een beetje misleid. Want de shimmer vind ik niet erg, maar ik vind hem wel te oranje. 
Wat is jouw favoriete bronzer?
x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

20 Reacties

 1. 18 september 2013 / 10:12

  Oh ik vind de kleuren wel erg mooi, goede pigmentatie ook! Jammer dat hij wat oranjig (oranjeg hihi?) is bij je, misschien past het in de zomer beter als je wat meer getint bent.

 2. 18 september 2013 / 10:14

  Ik gebruik een bronzer van Kiko, die vind ik zo fijn!

 3. 18 september 2013 / 10:16

  Voor mijn huidkleur zou het denk ik wel werken, ik vind de pigmentatie erg goed.

 4. 18 september 2013 / 10:16

  Prachtige kleur als je lekker zomers bruin bent denk ik.

 5. 18 september 2013 / 11:33

  Ik vind hem best wel mooi, in de zomer vind ik het niet erg als een bronzer wat warmer is. :D Ik gebruik altijd het duo van NYC, die is echt ideaal.

 6. 18 september 2013 / 13:39

  Hm, jammer dat het niet bevalt want het ziet er mooi uit. Zowel de verpakking als op je huid.

 7. 18 september 2013 / 16:19

  Hmm, jammer dat het tegenvalt. Als je hem subtiel aanbrengt kan oranje nog wel mooi staan, maar ik snap dat je daar niet altijd zin in hebt en dat je dit ook niet verwachtte. Zonde, want hij ziet er erg mooi uit!

 8. 18 september 2013 / 17:27

  Ik denk dat dit hem niet voor mijn huidskleur gaat worden. Misschien als ik wat bruiner ben!

 9. 18 september 2013 / 18:57

  Hij ziet er ook wel oranje uit ja, maarja heb je toch weer wat erbij in je stash hhaha…
  x

 10. 18 september 2013 / 20:15

  Ik vind het patroontje erg leuk. Jammer dat hij te oranje is!

 11. Robin
  19 september 2013 / 16:12

  Jammer dat hij een beetje tegenvalt!

 12. 19 september 2013 / 22:38

  Ik vind het patroontje er echt heel mooi uitzien, hij oogt wel een beetje oranje inderdaad.