Elf Vloeibare Highlighter

Al een hele lange tijd ligt hij in mijn kast, te wachten tot hij eindelijk op de foto mag. Ja, je bent aan de beurt. Een review over de vloeibare highlighter van Elf. Voor mij heel verleidelijk om te kopen omdat hij maar €1,- kost. Benieuwd of die euro het waard is?

De kleur die ik heb weet ik niet meer, want Elf zet de kleuren niet op de verpakking, maar alleen op het doosje. Tja, die gooi ik uiteindelijk wel weg. 

De verpakking is simpel en je kunt eraan af zien dat hij niet tientallen euro’s heeft gekost, maar dat is niet erg. Het is mijn eerste vloeibare highlighter en ik was erg benieuwd hoe fijn het zou zijn.

Breng wat highlighter op je vinger aan en zo kun je dit deppen op je gezicht. De highlighter is heel erg gepigmenteerd en dit kun je ook nog opbouwen. Het aanbrengen vind ik zelf best lastig. Je bent er namelijk langer mee bezig dan even snel poederen. De kleur vind ik mooi en hij blijft lang zitten. Toch vind ik het lastig, want na gebruik blijven mijn vingers de rest van de dag glimmen en een fijn kwastje heb ik nog niet gevonden.

Ik had wel gelezen dat je hem kunt mengen met je foundation of kunt aanbrengen met een sponsje. Dit heb ik nog niet geprobeerd, maar het klinkt makkelijk. Ook is de highlighter heel zuinig in gebruik. Je hebt maar een heel klein stipje nodig.

Hij is mooi en hij geeft een hele mooie glans. Je moet er alleen wel wat meer tijd voor uittrekken, want ik ben er wel wat langer mee bezig om hem mooi aan te brengen. Uiteindelijk gebruik ik hem niet vaak.

Ik zou hem je aanraden, maar ik zou je eerder aanraden een vaste highlighter te kopen. Veel makkelijker om aan te brengen, maar misschien ligt het ook wel aan mij. Ik heb geen idee. Wie weet vind jij het wel fijn om aan te brengen, maar voor een euro kun je het altijd proberen. Of niet? (:

Deze highlighter kost maar €1,- en kun je op de site van eyeslipsface kopen.

Wat vind jij van een vloeibare highlighter?

x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

29 Reacties

 1. 11 oktober 2013 / 05:37

  Ik gebruik deze ook, hij is idd lastig om aan te brengen.. smeert moeilijk uit.. maar uiteindelijk is het een mooi resultaat..
  Eefje

 2. 11 oktober 2013 / 08:21

  Het is natuurlijk ook niet veel geld, ik heb zelf van Anastasia ook een vloeibare highlighter, maar die pak ik ook niet zo gauw ondanks dat ‘ie prachtig is!

 3. 11 oktober 2013 / 11:47

  Wel jammer dat het zo moeilijk in gebruik is maar voor € 1,- is het zeker waard om te proberen/hebben.

 4. Robin
  11 oktober 2013 / 13:53

  Hmm, vaste lijkt me makkelijker.

 5. 11 oktober 2013 / 15:44

  Ik heb hem ook en vind hem heerlijk, maar inderdaad een beetje moeilijk in gebruik ;)

 6. 11 oktober 2013 / 17:29

  wat een mooie kleur! ik vind een vaste ook wel veel handiger :) x

 7. robin
  11 oktober 2013 / 19:02

  hij is mooi maar lijkt me inderdaad lastig om te gebruiken =)

 8. 11 oktober 2013 / 18:18

  Ik heb hem zelf in een roze versie! Maar het is inderdaad beetje lastig in gebruik

 9. 11 oktober 2013 / 19:33

  Ik ben gek op vloeibare highlighter! Ik ken deze niet, maar de Sleek versie ik heb werkt prima. Ik dep de highlighter met mijn vinger op mijn huid.

 10. 11 oktober 2013 / 21:02

  Ik heb nog nooit vloeibare highlighter gebruikt, maar ik ben wel erg benieuwd eigenlijk

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM
  Ps: Wanna be treated like a VIP at a real fashion show ánd party all night long together with me and my sister? Enter my GIVEAWAY

 11. 12 oktober 2013 / 07:57

  Ik zou ook eerder voor een vaste poeder higlighter gaan, veel gemakkelijker

 12. 12 oktober 2013 / 19:45

  Hij is heel mooi! Een vloeibare highlighter is wel iets anders dan een vaste, maar heeft wel vaak een heel mooi resultaat.
  Liefs

 13. 13 oktober 2013 / 17:45

  Ik heb al heel veel goede dingen over deze highlighter gehoord, ziet er echt goed uit!

 14. 15 oktober 2013 / 18:23

  Hij lijkt mijzelf niet heel fijn maar hij ziet er wel goed uit!