Maybelline FIT ME! Foundation

Toen ik in de zomer in Duitsland was, had ik van te voren al nagedacht over wat ik wilde gaan kopen. Ik wilde gaan voor een goede, dekkende en fijne foundation. Toen ik eenmaal in de DM stond, heb ik een foundation van Maybelline meegenomen. Deze is daar stukken goedkoper en ze hebben meer kleuren dan hier in Nederland. Dus ik waagde een gok. 

Over de Fit Me Foundation van Maybelline heb ik wel een aantal goede dingen gehoord. Toen ik voor het schap stond, dacht ik dus dat deze foundation wel goed kon zijn. De verpakking vind ik mooi. Rechthoekig en strak. Hij voel stevig aan en heeft niet te veel poespas.
Ik koos voor de lichtste kleur die ze hadden en dat was nummer 105. Ik betwijfel eigenlijk of dit echt de lichtste kleur is, want hij sluit niet perfect aan op mijn huid. Nu ben ik dan ook wel erg bleek, maar toch. Er zijn toch wel meer meiden die erg bleek zijn en vast ook nog wel bleker dan mij.
In de flacon zit 30 ml product waar je 12 maanden mee kan doen. Daarnaast zit er ook nog eens SPF 18 in. 
De foundation heeft een handig en hygiënisch pomp-systeem. Je kunt makkelijk doseren en er komt niet direct heel veel uit. Bij veel foundations is dit bij mij wel het geval, gelukkig kun je hier ook een klein beetje uit halen. Erg fijn! 
Hier zie je mij zonder en met foundation. Hij dekt erg goed en ik vind het effect mooi!
Het is niet echt een foundation voor mij voor in de winter merk ik. Want in de winter is mijn huid best droog en deze foundation hydrateert helemaal niet. Daar baal ik echt van! De foundation heeft een hele duidelijke gele ondertoon, misschien iets te geel naar mijn idee. De foundation smeert makkelijk uit. Hij is heel erg vloeibaar, maar dekt daarin tegen wel goed. 
Conclusie: Voor mij is deze foundation eigenlijk niet geschikt. Hij heeft een mooie dekking, maar ik vind dat hij niet genoeg hydrateert. Ik kan hem wel dragen en het valt niet extreem op, maar ik vind bijvoorbeeld de Infinte Matt foundation van Catrice fijner. Deze heeft niet zo’n opvallende gele ondertoon en hydrateert velen malen beter. Ik pak de foundation wel vaak, want ik zou graag willen dat hij fijn is en ik merk wel dat ik hem fijner vond dan de eerste keer. Toch baal ik nu een beetje dat ik hem heb gekocht. Ook is hij alsnog een beetje te donker voor mij. Niet heel opvallend, maar hij is het wel.
Ik weet niet meer precies voor hoe veel ik hem heb gekocht, maar hier in Nederland kost hij €13,99. In Duitsland heb ik er iets van €8,- voor betaald. Scheelt dus een hele hoop! Mijn tip voor de volgende keer: ga niet blindelings af op één review, maar lees er meerdere. 
Wat vind jij een fijne foundation? Heb jij ook aanraders? 
x Daniëlle
liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

21 Reacties

 1. 23 november 2013 / 07:27

  Jammer dat deze foundation niet goed hydrateert. Op de foto’s ziet de dekking er wel heel mooi uit!

 2. 23 november 2013 / 07:32

  Jammer van de hydratatie, de foto’s zien er goed uit!

 3. 23 november 2013 / 11:25

  Op zich zag hij er wel goed uit! Jammer dat hij niet zo geschikt is voor je huid.

 4. 23 november 2013 / 11:36

  Jammer dat hij niet hydrateerd want hij ziet er erg goed uit!

 5. 23 november 2013 / 11:40

  Mooi resultaat maar in de winter heb ik ook meer hydratatie nodig :)

 6. 23 november 2013 / 11:54

  Wow groot verschil! Staat je goed en tja, dat hydrateren….

 7. 23 november 2013 / 13:14

  Jammer dat die niet goed hydrateert. Ik vind de kleur wel erg mooi

 8. 23 november 2013 / 13:18

  Jammer van de hydratatie, want ik vind het resultaat er mooi uitzien!

 9. 23 november 2013 / 16:42

  Jammer dat je hem niet fijn vind! Ik vind het resultaat er wel echt mooi uitzien! :) Mooie foto’s! Ik gebruik nooit een foundation, alleen concealer.

 10. 23 november 2013 / 17:47

  wel een mooi resultaat, maar jammer dat hij niet hydrateert, dat heb ik ook wel echt nodig!

 11. Robin
  23 november 2013 / 17:47

  Jammer dat hij niet zo fijn is. Dit is echt persoonlijk natuurlijk!

  • 23 november 2013 / 18:02

   Ja klopt! Het kan natuurlijk dat jij hem wel heel fijn vind! Want hij dekt wel echt heel goed.

 12. 23 november 2013 / 18:15

  Ik heb deze zelf ook en ik vind het wat een twijfelgevalletje of hij nu fijn is of niet. Bij jou vind ik deze er wel heel mooi uit zien hoor. Alleen jammer dat hij je huid niet genoeg hydrateert. x

 13. 23 november 2013 / 19:59

  Wat jammer. Aan de ene kant heb je dan nog geluk dat je hem in Duitsland hebt gekocht, maar toch .. altijd jammer dat een product wat tegen valt.

 14. 23 november 2013 / 21:41

  Ziet er best wel goed uit zo op de foto, jammer van de hydratie echter.

 15. 25 november 2013 / 22:57

  nice foundation nice shade nice girl.
  that looks really good on you