layout volgers bloglovin
Woh, Make Me Blush heeft gewoon 500 Bloglovin volgers. Ik had dit echt nooit verwacht. Natuurlijk wel toen ik de 499 zag staan, maar een jaar geleden ben ik echt actief gaan bloggen over beauty. Ik had echt nooit verwacht dat ik zo snel 500 volgers zou halen. Ik dacht echt dat ik daar enorm lang over zou doen. Ik ben echt ontzettend blij en ik wil natuurlijk iedereen heel erg bedanken die mijn site bezoekt.

Omdat ik jullie graag wil bedanken heb ik weer een aantal winacties klaarstaan. Overmorgen zal de eerste winactie beginnen. Ook is je alvast wel wat opgevallen. De layout van Make Me Blush is veranderd. Ik was een beetje flauw van mijn vorige layout en wilde graag iets compleet anders. Dit is het dus geworden. Ik twijfelde eerst wel, want ik heb natuurlijk al heel erg lang deze layout gehad. Ik luister dus graag naar jullie feedback!

Ik ben echt ontzettend blij terwijl ik dit typ en wil jullie dus heel erg bedanken voor alles!