Omdat ik de 500 Bloglovin (inmiddels alweer 560!!) heb gehaald, heb ik een aantal winactie’s georganiseerd. In dit artikel vind je een overzicht van alle winactie’s, zodat je ze niet kunt vergeten. Het zijn er in totaal 7. Vandaag is je laatste kans om mee te doen aan de eerste winactie en je eerste kans om mee te doen aan de laatste winactie.

Winactie
Winactie #1: 2x Goodiebag van Eyes Lips Face
Vandaag kan ik twee van jullie blij maken met een goodiebag van Eyes Lips Face. Het is een goodiebag met vijf producten die ik allemaal zelf ook heb. Ik gebruik ze vaak en hopelijk gaat de winnaar dit ook doen. Je maakt namelijk kans op twee oogschaduwkwasteneen vloeibare highlighter, wenkbrauwsjablonen en een vloeibare eyeliner.

Je kan nog mee doen tot 18 januari.


Winactie #2: Horloge van Moda Per Te
Vandaag maken jullie kans op dit leuke horloge uit de webshop. Het is een mooi horloge met zilveren en rosé kleuren. Hij heeft een waarde van €24,95. Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen.

Je kan nog mee doen tot 20 januari.


Winactie #3: Sieradensetje van Just Twenty
Vandaag maken jullie kans op een sieradensetje van Just Twenty. Je maakt namelijk kans op een paar kruisjesoorbellen en een kruisjesketting.

Je kan nog mee doen tot 23 januari.


Winactie #4: Win €25,- shoptegoed bij Sans-Online
Je maakt vandaag kans op maar liefst €25,- shoptegoed bij Sans Online! Daar kun je dus een aantal leuke items voor kopen.

Je kan nog mee doen tot 24 januari.


Winactie #5: Barry M oogschaduwpalette
Je maakt vandaag kans op een Barry M oogschaduwpalette Natural Glow. Stiekem zou ik zelf ook wel willen mee doen, maar ik maak geen kans. Het is een prachtig palette met zes oogschaduw kleuren en een pastel roze blush.

Je kan nog mee doen tot 26 januari.


Winactie #6: BodieBoost kookboek en dagboek
Jullie maken kans op twee boeken. Ik heb ze zelf ontvangen voor een review. Ze zijn volop in de test en ik ben er zeer tevreden over. Ik mag één van jullie blij maken met twee boeken van BodieBoost.

Je kan nog mee doen tot 30 januari.


Winactie #7 : Sleek palette naar keuze
En dan als laatste een winactie die ik zelf voor jullie betaal. Namelijk een Sleek palette naar keuze. Deze is vanochtend online gekomen!

Je kan nog mee doen tot 1 februari.

Met welke winactie’s doe jij allemaal al mee?

x Daniëlle