truly yours
De Truly Yours box is er een tijdje tussenuit geweest, maar ze zijn overgenomen door een ander bedrijf en deze maand is er sinds tijden weer een box gekomen. Vandaag laat ik zien wat er in deze box zat. Het is dus eigenlijk een extra filmpje voor deze week. Geen zin in een filmpje? Ik heb ook een paar foto’s van de box genomen.


Klik hier als je het filmpje niet kan zien.

truly yours
truly yours
De Truly Yours is een beautybox waar je een abonnement op kan nemen. Je krijgt dan elke maand voor €14,95 inclusief verzendkosten een box thuis gestuurd. Hier zitten dan vijf beautyproducten in. Dit kan verschillen van samples tot full size producten.

truly yours
truly yours
bron foto
truly yours
De inhoud vind ik opzich wel okee, maar ik ga wel mijn abonnement opzeggen. Niet persé omdat ik de box niet goed vind, maar omdat ik ook wel benieuwd ben naar de andere boxen. Stiekem had ik ook wel verwacht dat ze hun eerste box wat specialer zouden doen als een soort ‘come back’. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Wat vind jij ervan?

x Daniëlle