intertoys
Al meerdere keren heb ik het verteld, maar ik ben één van de bloggers geworden van This Is It. Vanaf nu zien jullie dus met regelmaat de producten van This Is It voorbij komen. En voor de duidelijkheid: mijn mening over de producten is altijd eerlijk. Ik wist het al een tijdje en het is een droom die uitkomt. Of nouja, bijna een droom. Ik sta namelijk in de folder van This Is It. Één van mijn dromen is, is om zelf een tijdschrift te mogen ontwerpen of zelf in een tijdschrift komen te staan. Nou dit lijkt er toch wel heel erg op toch?!

intertoys
Maandagavond kreeg ik dan het standaard folderpakket binnen. Ik vind folders altijd erg leuk om te lezen, maar dit keer helemaal. Bladeren, bladeren en daar stond ik dan. Met een foto van mijzelf en een stukje tekst. Ongeveer in het midden van de Intertoys folder sta ik. Het is echt zo leuk om te zien en ik heb er al hele leuke reacties op gehad.

intertoys
Volgende week kunnen jullie twee artikelen verwachten over de This Is It producten en nooit geweten dat ze zulke toffe producten hadden. Ik ben er super enthousiast over en ze zijn zo leuk. Volgende week lees je er alles over! Ik weet zeker dat een heel aantal van jullie het ook heel leuk zullen vinden 🙂

Intertoys
Hier zie je het stukje even wat beter.

Het is echt zo leuk om te zien en ik ben er stiekem ook wel een beetje trots op! Wie had dit ooit gedacht?! Heb jij mij al gespot in de folder?

x Daniëlle