how to make nude eyes
Vorige week zagen jullie al een review van het andere palette van Essence, vandaag komt het tweede palette online wat ik heb gekocht in Duitsland. Namelijk het How To Make Nude Eyes palette. Leuk voor jullie, want ik heb hier twee van gekocht en binnenkort is één daarvan voor jullie. Ben je dus benieuwd naar de kwaliteit van het palette wat je kan winnen? Kijk dan verder.

how to make nude eyes
Het palette is een kartonnen doosje met leuke roze kleuren. De vormgeving vind ik heel leuk gedaan en het palette zier er mooi uit. Binnenin zit nog een spiegeltje ook weer in vorm van een tekstwolkje. Onder het spiegeltje zitten twee kaartjes met daarop twee tutorials voor een mooie ooglook met dit palette. Dat doet met eigenlijk een beetje aan Too Faced denken. Heel erg leuk gedaan!

how to make nude eyes
In het palette zitten zes mooie kleuren en een sponsapplicator met een kwastje. De typografie en de vormgeving binnenin het palette vind ik heel mooi gedaan en daar is zeker op gelet. Ook de namen van de kleuren vind ik leuk bedacht. Je kunt gewoon zien dat ze er echt aandacht aan hebben besteed.

how to make nude eyes
Hier zie je alle zes de kleuren. Ze zijn eigenlijk allemaal shimmery, maar de kleuren lijken niet teveel op elkaar zodat je er alsnog een mooie look mee kan maken.

how to make nude eyes
Hier zie je die pigmentatie van alle zes de kleuren. Het komt niet geweldig over op camera dit keer. Kon even niet de juiste instellingen vinden. Sorry daarvoor. Ze zijn verassend goed gepigmenteerd. Ze hadden misschien nog iets gepigmenteerder gekund, maar hij is in ieder geval niet slecht gepimenteerd. De oogschaduws voelen fijn en zacht aan. De derde en vierde kleur voelen iets stroever aan dan de rest. De laatste twee kleuren voelen weer een stuk zachter aan, maar deze hebben dan ook wel last van fall out.

how to make nude eyes
how to make nude eyes
Natuurlijk heb ik er ook een look bij gemaakt. Je kan met het palette hele mooie en natuurlijke looks maken, maar je kan ook gaan voor een lichte smokey eyes.

how to make nude eyes
how to make nude eyes
Ik ben heel erg tevreden over het palette. De pigmentatie is goed en de kleuren zijn erg mooi uitgekozen. Hij heeft een klein beetje last van fall out. Jammer dat hij alleen in Duitsland te koop is. Als je toch de kans krijgt om hem te kopen zou ik het doen! De verpakking vind ik erg mooi en het pigment is ook nog eens goed. Daarnaast zijn het ook nog nude kleuren en die kun je nooit genoeg hebben.

how to make nude eyes
how to make nude eyes
Al met al ben ik dus ontzettend tevreden! Dit How To Make Nude Eyes Palette kun je kopen bij de Müller in Duitsland. Hij kost €5,95 en hier kun je kijken waar de Müller allemaal zit.

x Daniëlle