filmpje
Het is weer tijd voor een extra filmpje. Op zaterdag vind je altijd een filmpje op mijn blog, maar vandaag vind je een extra filmpje. Het is namelijk een tag. En tag’s vind ik zelf niet altijd super leuk, maar af en toe vind ik het wel leuk om te filmen of om te kijken. Deze tag had ik nog niet vaak gezien, dus leek het me leuk om hem op te nemen en hierbij tag ik ook nog twee andere leuke Youtubers. Het is de Closet Confidential Tag.


Klik hier als je het filmpje niet kan zien
Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Hopelijk vonden jullie dit filmpje leuk om te zien als extraatje. Ik wilde hem een paar dagen later uploaden, maar ik genoot gister zo erg van het zonnetje dat ik stiekem niet echt zin had om nog foto’s te maken. Hierbij wil ik ook nog graag Marloes van The Beauty Assistant en Laura van Fablouise taggen. Hopelijk nemen jullie hem over! 🙂

x Daniëlle