Er zijn weer twee weken voorbij en dat betekent dat ik weer ga laten zien wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen twee weken. The Body Shop, onweer, vertraging, eten, primark en nog veel meer.

mijn week
Ik had honger en ging ik een lekker tussendoortje maken. Hiervan hebben jullie een receptje kunnen zien op mijn blog. Klik hier om hem te bekijken. // Eventjes shoppen. Ik zag dit hele leuke schoortje hangen bij de H&M voor het sporten. Ik twijfel nog of ik hem wil halen. Ik loop wel steeds meer hard, maar weet nog niet of ik het vaak durf te dragen.

mijn week
Filmpje editten. Ik vind dit echt leuk werk 🙂 // Lekker weer koken. Vanmiddag komt hiervan een recept online. Lekker!!

mijn week
Lekker weer om buiten te zitten en mijn nieuwe sandaaltjes aan te doen. // Ook deed ik een leuk nieuw kleurtje op mijn teennagels.

mijn week
Het was alweer een hele tijd geleden dat ik naar de McDonalds was gegaan en ik had er gewoon echt zin in. Ik nam de Grand Big Mac die heel lekker was, maar nu niet meer te koop is. // Eventjes een dagje niet op je mail kijken. Elke dag zo. Oeps.

mijn week
En weer met de trein een dagje weg. // Door de vertraging kon ik mijn overstap niet meer halen dus ging ik even de AH to go in. Lekker drinken en wat lekkers halen. Dit koekje kocht Kirsten voor mij toen wij een dagje weg gingen en hij was zo lekker dat ik besloot hem weer te kopen.

mijn week
Hello Amsterdam. // Op de terugweg nog even een tussenstop maken bij de Primark. Omdat ik niet in de spitsuren mag rijden. Teveel om uit te leggen, maar dit was een handige oplossing. Uiteindelijk niet heel veel gekocht.

mijn week
Elke keer als ik bij de Primark kom dan kijk ik even voor schoenen voor mijn vriend. Ze hebben daar best wel leuke mannenschoenen. Ik twijfelde en nam ze niet mee, maar achteraf had hij ze wel graag gewild // Het valt me op dat ik heel veel ongezonde dingen op de foto zet. Terwijl ik helemaal niet zo heel vaak extreem ongezond eet. Maar nu weer ja. Ik nam de nieuwe burger van de McDonalds. Hij was heerlijk!

mijn week
Na de spitsuren kon ik weer naar huis, maar met uiteraard vertraging! // Toen ik in Zwolle aankwam had ik twee minuten de tijd om overstappen. De trein had nog even gewacht dus had ik de trein gelukkig net gehaald. Die avond onweerde het en dat vind ik natuurlijk geen probleem. Alleen wel als de onweer inslaat op het treinspoor. We moesten uitstappen na 10 minuten treinreizen. Daar stonden we dan. Op een klein mini stationnetje met ongeveer 70 mensen. Er kwamen steeds meer mensen die hier moesten uitstappen. Uiteindelijk stonden we er met wat zal het zijn 200 mensen. Na een uur wachten kwam er een bus aan en natuurlijk gingen daar de mensen in die het kortst hadden gewacht. Dus na nog langer wachten kon ik de bus in. Toen hebben we een uur in de bus gezeten en de bus zette ons weer af bij het station waar we weer de trein in konden. Uiteindelijk heb ik over een rit van 55 minuten ongeveer 3,5 uur gedaan. Jippie! Lang leven treinreizen.

mijn week
Broodje ei! Lekker! // We gingen naar een vriend en speelden daar Skip-Bo. Echt een leuk spel om te doen.

mijn week
Ik twijfel echt om wat te kopen bij Beautybay. Ze hebben zulke leuke dingen! // Lekker bloggen met veel thee. Blueberry Muffin thee van Lipton is echt lekker.

mijn week
Bij de Xenos krijgen ze steeds meer Mr Right and Mrs Always Right spullen. Zo leuk! // De perfecte slaapplek voor een kat. Buiten op de tafel.

mijn week
Hij was een beetje mislukt, maar nog wel te eten. We aten quiche. // En het was weer aan mij om te koken. Ik vind koken echt niet leuk. Ik vind het pas leuk als het klaar is en lekker blijkt te zijn.

mijn week
Mijn moeder is een paar daagjes naar Londen en moet ik voor mijn eigen eten zorgen. Het werd nasi. // Zaterdags moest ik werken en het was Koningsdag. Ze hadden het iets rustiger verwacht. In tegenstelling was het super druk. Al het brood was dus op.

Nou dat was het dan weer. De mijn week in foto’s. Over twee weken vind je weer een nieuw artikel met foto’s.

x Daniëlle