L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Bijna elke dag draag ik wel eyeliner. Ik heb er in al die tijd enorm veel geprobeerd en er zijn nog zo veel soorten die ik nog wil proberen. Laatst heb ik weer een nieuwe eyeliner gekocht en ik was heel benieuwd hoe fijn deze zou zijn. Het is weer een stifteyeliner en ik ben heel kritisch met stifteyeliner. Ik heb er nog niet veel reviews van, maar heb er al wel een stuk of 10 opgemaakt.

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
De stifteyeliner die ik vandaag ga reviewen is die van L’Oréal. Namelijk de L’Oréal Super Liner Perfect Slim. Hier hoorde ik al een paar goede dingen over en toen er een aanbieding was dat alle make-up 1+1 gratis was, heb ik mijn slag geslagen. Ik kocht onder andere dus deze eyeliner.

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
De verpakking is weer zoals de meeste gevallen heel simpel. Eigenlijk hetzelfde als alle andere stift eyeliners. Wel heb ik het idee dat de dop niet heel goed sluit. Je hoort geen klik als je de dop erop doet. Het kan zijn dat hij niet snel uitdroogt, maar dit zul je wel merken in mijn opgemaakt filmpjes. Je zal hem wel binnenkort tegen komen en dan zal ik vertellen of hij snel uitdroogde. Verder vind ik de verpakking wel leuk met de gouden letters. Hij houd ook prettig vast tijdens het aanbrengen.

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Hier zie je de swatch van de eyeliner. Hij is goed zwart en het puntje is lekker dun, wat ik persoonlijk fijner vind dan een dikke punt. Wel heb je er dan waarschijnlijk last van dat hij na een hele tijd gebruiken een beetje gaat verbuigen. Dat heeft deze van L’Oréal ook, maar nog niet heel erg.

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Hier zie je de eyeliner op mijn ooglid. Het trekken van een lijntje gaat makkelijk en ook op mijn oog is de eyeliner goed zwart. Ik gebruik hem nu al een paar weken en ben er zeer over te spreken eigenlijk. Wel raad ik je aan een goede oogschaduwbasis te gebruiken. Deze eyeliner stempelt niet zo snel als die van Maybelline, Essence, Hema of Catrice, maar zonder oogschaduwbasis wel. Ik gebruik nu een oogschaduwsbasis van Essence en ik was er enthousiast over in me review. Alleen dat ben ik totaal niet meer. Het is mijn tweede verpakking, maar door een aantal redenen ben ik totaal niet enthousiast meer. Met deze oogschaduwbasis stempelt de eyeliner een klein beetje op warme dagen als mijn oogleden wat vettiger zijn. Goede oogschaduwbasis gebruiken dus!

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Ik ben eigenlijk zeer verrast over deze eyeliner. Ik vind hem fijn! Aan het einde van de dag is hij bij mijn linker ooglid een innie minnie beetje gaan stempelen (wat zeker weten door mijn oogschaduwbasis komt), maar hij is nog helemaal mooie zwart en zit er nog net zo op als in de ochtend. Ja deze eyeliner heeft een plekje weten te veroveren in mijn top 3. Ookal is het nog wel een twijfel. Dit is mijn top 3 aan eyelinerstiften:

1. MAC Rapid Black Stift Eyeliner
2. Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner
3. L’Oréal Super Liner Perfect Slim (was eerst Bourjois Intuitive Liner)

L'Oréal Super Liner Perfect Slim
Wel is het nog een beetje een twijfel of hij nummer 3 verslagen heeft, want die van Bourjois was ook wel heel fijn. Hmm, over de top 3 denk ik nog even na. Maar het is al heel wat dat hij zo ver bovenaan komt. Het is echt een top eyeliner. MAC en Stila zijn natuurlijk wat duurder, dus is deze van L’Oréal de goede optie. Ik raad je hem in ieder geval aan want ik gebruik hem met veel plezier.

Deze eyeliner heeft een prijs van €12,99 en is onder andere te koop bij Kruidvat.

x Daniëlle