wk ooglook
De eerste wedstrijd is alweer geweest. Heb jij de hele tijd op je puntje van je stoel gezeten of was je het helemaal vergeten? Ik heb wel gekeken, maar ondertussen heb ik wel andere dingen gedaan. Zo interessant vind ik voetbal nou ook weer niet. Wel zo interessant om erover na te denken en er een leuke look bij te maken. Vandaag laat ik mijn wk ooglook aan jullie zien.

wk ooglook
Deze look had ik al eerder gemaakt en had ik gisteren niet op, maar als Nederland weer speelt dan is er een grote kans dat ik hem draag. Ik heb voor deze look natuurlijk een knal oranje kleur gepakt en deze lekker laten opvallen op mijn oogleden.


Klik hier als je het filmpje niet kan zien.

Ook heb ik nog een filmpje erbij gemaakt. Zodat je nog wat beter kunt zien hoe de look geworden is. Een filmpje kan soms heel anders overkomen dan foto’s. Dus vandaar dat ik beide heb gedaan.

wk ooglook
Het is een ontzettend makkelijke look. De oranje kleur komt van een palette van de Action. Het Glee palette. Volgens mij is deze nu niet meer te koop, maar dat weet ik niet zeker. In de arcadeboog heb ik nog een donkerbruine kleur aangebracht.

wk ooglook

Welke producten heb ik allemaal gebruikt?
Bourjois Healthy Mix Foundation (die toch een klein beetje te donker bleek)
– Glee oogschaduw palette
Sleek Au Natural Palette
Essence I Love Stage Oogschaduwbasis
Essence How To Make Brows Wow Make-up Box
Essence Maximum Volume Mascara
– Essence Long Lasting Eye Pencil
Catrice Prime & Fine Mattifying Powder
Elf Blush Duo
Catrice Prime & Fine Highlighting Powder

Van de meeste producten staat een review online. Klik op de namen waar je graag een review van wil lezen. Hij zal openen in een nieuw scherm.

wk ooglook
wk ooglook
Hier nog wat details van de look. Ik vind hem uiteindelijk best wel goed gelukt en heb hem die dag ook lekker de hele dag gedragen. Waarom ook niet. 🙂

wk ooglook
Hopelijk vond je het leuk om te zien en heb je er je inspiratie uit kunnen halen. Als je nog een tutorial zou willen zien, dan kan dat natuurlijk.

x Daniëlle