Experimenteren met make-up blijf ik leuk vinden om te doen, maar kan niet altijd. Of nouja het kan wel, maar ik liever niet met een mislukte ooglook naar school. Deze zomervakantie is daar dus voor mij echt perfect voor. Hoewel ik niet echt een zomers gevoel heb, ben ik wel blij met deze vakantie. Vandaag heb ik voor jullie de JULEYES nummer 5. Deze week is het namelijk JULEYES week op Make Me Blush en elke dag van de week vind je dus een ooglook op mijn blog.

De look van vandaag is met een lekker budget palette. Namelijk het All About Nude palette van Essence. Ik gebruikte dit keer twee kleuren die ik nog niet vaak van het palette had gepakt. Namelijk de bordeaux rode en de grijze kleur. Die twee kleuren vind ik echt een goede combi, dus waagde ik een gokje.


Uiteindelijk werd het een beetje een smokey look. De bordeaux kleur gebruikte ik op het bewegend ooglid. Bordeaux is namelijk wel een lastige kleur voor oogschaduw, maar zo vond ik hem wel mooi. De grijze kleur gebruikte ik in de arcade boog en dan nog de highlighter onder mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Als laatste nog wat grijze kleur onder mijn wimperrand, eyeliner met een wing en mascara.Het viel me op bij het typen van de JULEYES van afgelopen keren dat ik veel dezelfde producten gebruik. Niet voor niets natuurlijk, maar dit keer besloot ik eens wat andere producten te gebruiken. Producten die ook heel erg fijn zijn.


Hier vind je de look in vorm van een filmpje. Klik hier om hem op Youtube te bekijken.


Gebruikte Producten:
Maybelline Dream Pure BB Cream
Wibra Concealer
Essence I Love Stage Eyeshadowbase
Essence All About Nude
L’Oréal Super Liner Perfect Slim
Catrice The Giant Mascara
Essence Long Lasting Eye Pencil
Catrice Eyebrow SetIk gebruikte verder geen poeder, blush, highlighter of bronzer. Ik was het eigenlijk helemaal vergeten. De look vind ik zeer geslaagd. Het is een beetje een smokey look, maar past perfect bij de top die ik aan had. Die top is trouwens echt mijn lievelingstop. Het liefst doe ik hem elke dag aan. Ik denk dat ik er nog meer kleuren van ga kopen.