Etos Finishing Powder Review
Mijn gezicht af poederen vind ik echt een must. Als mijn gezicht glimt van de foundation of bb cream, dan vind ik dit een beetje onnatuurlijk lijken. Als ik een bb cream aanbreng en het daarna af poeder, dan vind ik het al een stuk natuurlijker lijken. Etos heeft sinds kort een transparante matte poeder in het assortiment en vandaag review ik deze voor jullie.

Etos vind ik een hele handige en leuke winkel met toffe aanbiedingen. Ik vind alleen wel dat ze wat aan hun make-up verpakkingen moeten doen. Er zitten kwalitatief écht goede producten tussen, maar de verpakking laat het vaak wat goedkoop en minder goed ogen vind ik persoonlijk. Gelukkig draait het daar niet om, maar een mooie verpakking had mij leuk geleken.

Etos Finishing Powder Review
De poeder is transparant en geschikt voor iedere huidskleur. Als je niet te veel aanbrengt, dan laat hij geen witte waas achter. Met dit product kun je je gezicht matteren en je foundation of bb cream fixeren. Het blijft dus daardoor veel langer zitten.

Hier zie je de swatch van de poeder. Wat mij vooral opvalt als ik hem swatch, is dat hij vrij stroef aanvoelt.

Etos Finishing Powder Review
Links zie je mijn foundation zonder poeder en rechts met de Etos Finishing Powder. Het verschil is op de foto wat lastig te zien, maar dat is er zeker wel. Het is vooral lastig om te zien omdat het dus eigenlijk een transparant product is.

Etos Finishing Powder Review
Hier zie je mijn gezicht met alle make-up op van deze dag. Ik draag hier nog de Manhattan Foundation, de Etos Cream Blush, de lichtste kleur uit het Catrice Eyebrow Kit en de Catrice Lashes to Kill Mascara.

Etos Finishing Powder Review
De poeder vind ik fijn aanbrengen en blijft lang zitten. Bij wat zweten komt al wel gauw de glans weer naar boven, maar dat heb ik deze zomer eigenlijk nog nooit kunnen voorkomen met een poeder. De poeder laat geen witte waas achter en matteert mijn make-up mooi. Persoonlijk vind ik zo’n transparante poeder fijner, dan een poeder met een kleurtje. Omdat de kans dat je dat kleurtje terug ziet, toch nog aanwezig is. Dat vind ik wel een nadeel. Want dan ben je in de zomer en in de winter al snel twee kleuren nodig. Ik vind het leuk dat Etos dit product heeft toegevoegd aan hun assortiment.

Deze poeder is sinds kort verkrijgbaar bij de grotere Etos filialen en heeft een prijs van €4,99 en daar krijg je 11 gram product voor.

x Daniëlle

Het product uit dit artikel is gesponsord ter review. Lees mijn disclaimer.