Afgelopen week ging ik weer eens een filmpje opnemen en dit keer van mijn verjaardagscadeautjes. Ik wilde het filmpje niet te lang maken, want dat vind ik persoonlijk niet heel leuk om naar te kijken. Toch had ik nog veel te vertellen. Ik besloot mijn camera weer aan te zetten en gewoon een soort kletsfilmpje te maken. Even met jullie; mijn bezoekers praten over van alles. Dat deed ik dus en ik heb het geëdit en online gezet. Vandaag is dus het moment om mijn kletsfilmpje te bekijken.

De titel ‘kletsfilmpje’ vond ik niet zo heel leuk eigenlijk. Dus waarom geen originele en leuke naam voor zo’n soort filmpje bedenken?! Het is dus een Make Me Talk filmpje. Wie weet als jullie het leuk vinden dat ik dit vaker zou kunnen doen.


Klik hier om het filmpje op Youtube te bekijken. Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Heb jij nog veel te kletsen met mij? Laat het even weten in de reacties hieronder en ik zal reageren 🙂

x Daniëlle