persoonlijk augustus
Al een hele lange tijd heb ik jullie geen kijkje gegeven in ‘mijn leven’. Vandaag werd dat weer eens tijd dacht ik. Vandaag laat ik jullie de Mijn Maand in Foto’s zien. Normaal is het ‘mijn week’, maar het is al zo lang geleden en het zijn echt enorm veel foto’s. Veel plezier met kijken en lezen!

mijn week
Shoppen tijdens de sale is niet voor mij weggelegd. Mijn maat zit er bijna nooit bij, maar dit keer vond ik eindelijk wat items. Afgelopen week hebben jullie ze kunnen zien in een artikel // Druk bezig met mijn layout. De header vind ik leuk, maar met de rest ben ik niet blij. Ik zit eraan te denken om misschien mijn layout uit te laten besteden.

mijn week
Mijn vriend wilde zijn Ikea tafeltje weggooien. Er zat al een deuk in en hij moest gewoon weg. Dus hebben we hem echt helemaal gesloopt, haha. // Ook gingen we weer een keer naar Groningen om te winkelen. Tijdens het winkelen maakten we een tussenstop om even wat de drinken en wat te eten.

mijn week
Toen we klaar waren met winkelen gingen we naar de Ikea. Eerst even wat eten en daarna lekker even rondlopen. Ik nam de welbekende gehaktballetjes. Ik nam ook nog een tafeltje mee voor op mijn kamer. Ben er erg blij mee! // Normaal zet ik eigenlijk alleen maar ongezonde dingen op de foto, maar hierbij het bewijs dat ik nog gezond kan eten, haha. Hmm, dit vind ik zo lekker. Vers Ovenbrood met aardbeien.

mijn week
Op de terugweg naar huis kwamen we echt enorm veel vrachtwagens tegen en later was er zelfs een hele lange file van vrachtwagens. Daar was ergens namelijk een event speciaal voor vrachtwagens. // In Groningen kochten we een soort ‘spelletje’. Je moet hierbij alle stoelen stapelen. Het slaat eigenlijk helemaal nergens op, maar het is een leuk tijdverdrijf.

mijn week
Het is vakantie en het was C’est La Vie. Dat is een soort evenement in mijn woonplaats. Daar gingen we dus natuurlijk heen. Het was erg gezellig.

mijn week
Eten van de Griek. Lekker!! // Aankomende week komt er een review online van dit scheermesje en ja hij is voor mannen. Mijn vriend is hem aan het testen en gaat er dus wat over schrijven.

mijn week
Van This Is It kreeg ik weer pakketjes om een look mee te maken. // Dit Pita broodje had ik gekocht bij de Aldi als avond eten en het is echt lekker en heel snel klaar.

mijn week
Zondag was ik jarig en daarom droeg ik dit heerlijke parfum van Benefit waar ik echt gek op ben. // Ook gebruikte ik mijn favoriete Body Butter van The Body Shop.

mijn week
Toen kwam er nog de twijfel met wat ik aan zou doen. Uiteindelijk koos ik voor het jurkje rechts.

mijn week
Mijn favoriete make-up kwam weer tevoorschijn en het was tijd om me op te maken. // Nog even wat drinken voordat we weg gingen.

mijn week
Daarna gingen we met de auto weg. We gingen met mijn vader wat drinken om mijn verjaardag te vieren. // We zaten lekker buiten bij Van Der Valk en aten een gebakje met wat drinken.

mijn week
Bij het jurkje droeg ik mijn favoriete sandaaltjes van de Primark. // Op de terugweg gingen we nog langs de Mc voor een Milkshake.

mijn week
Toen ik thuis kwam, hingen er allemaal slingers in de tuin en het was tijd voor de visite om te komen. In de avond aten we nog pannenkoeken en voor ik het wist, was dat alweer mijn eerste dag als 18 jarige.

mijn week
Jaja, ik ging voor het eerst de frituurpan gebruiken. Wij hebben thuis geen en bij mijn vriend wel. Het eten moest klaar staan als Björn thuis kwam dus dat was even Whatsappen, want ik had geen idee hoe het moest. // Dit is het uiteindelijk geworden. Het ging best goed!

mijn week
Oh wat heb ik deze zomer ongezond gegeten zeg. Pff wat erg. Gelukkig ben ik niks aangekomen, maar vanaf nu ga ik echt weer normaal eten en sporten. Toch was deze Chinees wel enorm lekker. // Filmpjes tijd!

mijn week
Op Foogloss zag ik een heerlijk recept met jamkoekjes. Direct dezelfde avond heb ik ze gemaakt. Ze hadden iets langer de oven in gemoeten, maar ze waren lekker! Aanrader dus! // Al een tijdje had ik een horloge liggen die ik graag wilde gaan dragen. Hij was alleen te groot. Eindelijk heb ik hem kleiner gemaakt en dat heb ik helemaal zelf gedaan. Stiekem ben ik wel een beetje trots op mijzelf.

mijn week
Mijn avondeten ergens een dag in deze zomer. // Same here.

mijn week
Even een dagje Duitsland en daar hebben ze zo veel meer en andere make-up dan hier. Ik zag deze hele leuke L’Oréal producten staan. // Net zoals deze.

mijn week
Ook kocht ik daar dit shirtje. Eigenlijk helemaal niks voor mij, maar hij was goedkoop en ik dacht ik doe het gewoon. Leuk met een zwart jasje. // De boel even opruimen deze zomer. Dat heb ik heel veel gedaan! Dit is hoe mijn nachtkastje er op dit moment uitziet. Lekker clean.

mijn week
Nog meer hele toffe Limited Editions. Niks meegenomen dit keer.

mijn week
Nog even een lekker gebakje delen. // En daarna de supermarkt in om boodschappen te doen.

mijn week
Jim Bakkum was in onze stad en het was erg leuk om te zien. We gingen naar de stad met vrienden waar echt heel veel mensen optraden en feesten en alles. Gouden Pijl heet het, misschien ken je het wel. Het was in ieder geval gezellig.

mijn week
En ook dit hoort bij Gouden Pijl. Dit is eigenlijk waar het om draait, maar van het wielrennen heb ik maar 10 minuutjes gezien. // Elk jaar is er Kermis in onze stad en dit jaar niet. Wauw, wat baalde ik daarvan. Het klinkt stom, maar daar kijk ik altijd zo naar uit! Met Gouden Pijl stonden er wel drie Kermis dingen. Waaronder deze grijpstand. Jammer genoeg niks gewonnen.

mijn week
Op de verjaardag van mijn zus gingen we uiteten in Groningen bij Flinders. Voor de mensen die naar Groningen gaan, hier moet je heen! Het is een nieuw restaurant en het eten is echt heerlijk!

mijn week
Ik nam deze mini hamburgertjes en wauw wat waren ze lekker.

mijn week
Op de terugweg gingen we langs de Mac voor een lekkere McFlurry. // Sindskort heb ik een iPad en wauw ik ben er echt blij mee! Ik denk dat ik er nog wel even een apart artikeltje over maak.

mijn week
Nog een keertje weer naar Duitsland toe en dit keer namen we eens wat gezonds wat ook heel erg lekker was! // Voor in de avond namen we alleen wel weer wat ongezonds mee naar huis.

mijn week
Uiteindelijk heb ik een paar dingetjes gekocht zoals je ziet.

mijn week
Opruimtijd! Before en After. Goed bezig hea?!

mijn week
Het is altijd leuk om pakketjes voor je blog te ontvangen. Ik ontving een Hema foundation en twee producten van Etos.

mijn week
Oh oh, ik heb weer een nieuwe make-up webshop ontdekt en ik wil alles hebben! Kijk hoe leuk deze eruit ziet! // Afgelopen week heb ik lekker geshopt en ik ben enorm blij met mijn nieuwe broek en twee truien. Een kleine sneek peak zie je hier even met ook daarbij mijn horloge die ik dus zelf kleiner heb gemaakt.

Zo, pff dat waren weer ruim 1200 woorden getypt. Wat veel zeg! Sorry als jullie het te veel of te lang vonden. Ik vind de ‘mijn week in foto’s’ altijd wel leuk om te doen. Alleen het word niet meer zo goed bekeken als eerst, dus heb ik het idee dat jullie het niet meer zo leuk vinden. Dus ik moet nog even nadenken wat ik ermee ga doen. Let me know!