Naar mijn idee is het vaak de strijd bij lipstick welk merk de meest gepigmenteerde lipsticks heeft. Hoe gepigmenteerder, hoe beter. Toch vind ik een subtiele lipstick ook prachtig. P2 heeft daarvan lekker veel in hun assortiment zitten. Toen ik voor het schap stond, besloot ik een kleur te kiezen. Dat was nog niet zo makkelijk, maar uiteindelijk nam ik de kleur 009 Message in a bottle mee. Benieuwd hoe subtiel hij is?! Lees dan even verder.


Deze lipstick van P2 is van de Sheer Glam lijn. In totaal zijn er 9 verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierboven vind je alle kleuren op een rij.

006 Friends Forever – 008 Lovestory – 009 Message in a Bottle – 048 Lovely Trust – 049 Sweet Call – 051 Bright Future – 090 Sex and the City – 071 Mona Lisa’s Smile – 089 Love Happens


De lipsticks hebben een knal rode glimmende verpakking met onderop de naam en de kleur van de lipstick. De schuine dop en de glanzende kleur maken de verpakking net eventjes wat anders. Ik koos voor deze kleur in hoop dat het een ‘my lips but better’ kleurtje zou zijn. Zo’n kleur is namelijk nog niet heel makkelijk te vinden. Het is een beetje een nude tint met roze ondertoon.


Hier zie je de swatch. Zoals je al ziet is hij niet enorm dekkend, maar de kleur is wel duidelijk te zien. Hij voelt ook fijn en romig aan.Hier zie je de kleur op mijn lippen. Ik had hem misschien iets anders verwacht. Ik vind hem leuk, maar ook weer niet. Het kleurtje is het denk ik net niet voor mij. Ik denk dat als je wat getinter bent dat hij dan al wat leuker zal staan. De lipstick voelt romig aan en glijd over mijn lippen. Hij laat de velletjes niet zien en trekt niet in de lijntjes en dat vind ik erg fijn. Ze voelen zelfs een klein beetje hydraterend. Een hele avond maaltijd overleeft hij niet heel makkelijk. Dan moet je misschien toch even je lippen bijwerken. Gelukkig is het een kleur die onopvallend van je lippen gaat doordat de kleur dus vrij dicht bij mijn eigen lipkleur ligt en hij dus ook niet extreem dekkend is.


De substantie van deze lipstick vind ik erg fijn en eigenlijk vind ik zo’n Sheer Glam lipstick best leuk. Vooral als je wat minder opvallends wil of misschien niet vaak lipstick draagt zoals ik.


Deze lipsticks van P2 zijn verkrijgbaar bij DM in Duitsland. De prijs van deze Sheer Glam lipstick is €1,95. Dat valt dus reuze mee!

x Daniëlle