biologish lush body shop
Waarschijnlijk heb je het wel eens eerder gehoord: je bent wat je eet en je straalt uit hoe gezond je bent. Laat dit nou net helemaal waar zijn! Je huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam, straalt precies uit hoe gezond jij eet en hoe fit je bent. Daarnaast is het van belang om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken, zodat je huid die extra, gezonde voeding binnenkrijgt die het nodig heeft. Helaas zijn veel producten voorzien van chemische stofjes die uiteindelijk alleen maar een negatieve werking hebben op de huid. Tijd voor wat nieuws! Wel eens van biologische en ecologische cosmetica gehoord? Probeer het snel uit! Biologisch, omdat het kan!

Een belangrijk verschil tussen biologische en normale verzorgingsproducten is alle rotzooi die er bij de één wel in zit en bij de ander niet. Het zal je verbazen hoe veel verschillende stofjes er op de achterkant van je shampoofles te vinden zijn, waar je nog nooit van je leven van hebt gehoord en die tevens een negatieve werking blijken te hebben. Benieuwd wat voor stoffen dit allemaal zijn? Ga samen met je tablet en shampoofles eens op onderzoek uit en je zult ontdekken dat ze vaak niks met het welzijn van je haar te maken hebben. Bescherm je Samsung met een Galaxy Tab 4 8.0 cover, als je deze in je bezit hebt, zodat je tablet na de zoektocht nog steeds shampoovrij is.

biologish lush body shop
De vraag naar biologische producten wordt met de dag groter en dat is maar goed ook! Door de hoeveelheid vraag zijn er al veel winkels die hun assortiment hebben uitgebreid met deze biologische verzorging. Neem eens een kijkje bij de Body Shop of bij Lush, beide gespecialiseerd in het welzijn van de huid met als doel: zo min mogelijk chemische rotzooi! Een ander leuk voordeeltje van deze speciale producten, is dat je bij aankoop niet alleen jezelf verwend, maar ook de dieren en het milieu. Je denkt nu misschien ‘huh’, maar ja, het is echt zo. Biocosmetica is namelijk helemaal dierproefvrij! Altijd goed voor je geweten als je jezelf staat in te zepen in de douche of in bad, niet waar?
Eén ding waar je rekening mee moet houden bij je aankoop, is dat deze producten veel natuurlijker zijn en daarom ook minder lang houdbaar. Ze bevatten geen chemische stoffen die de houdbaarheidsdatum verlengen, maar eigenlijk is dat alleen maar goed. Nu heb je wel meteen een goed excuus om extra vaak langs te komen!

Ben je overtuigd van de biologische verzorgingsproducten en wil je ze zelf ook graag gaan gebruiken? De producten zijn misschien iets duurder en zijn wat minder lang houdbaar, maar voor de gezondheid van je huid zou dit natuurlijk geen probleem moeten zijn! Schaf een lekker product aan naar keuze en geniet van een middagje verwennerij! Lekker het bad laten vollopen, een rustgevend nummer door een van de vele iPhone6 accessoires laten klinken en genieten maar! Speel jij je muziek af via je tablet? Zorg voor een waterdichte Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoes en geniet zonder zorgen van een ontspannende middag!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met E. de Waal