most loved favorieten
In september liet ik mijn favorieten van de maand zien en eigenlijk vond ik het zo leuk om te doen, dat ik besloot het deze maand weer te doen. Dit keer niet in vorm van een filmpje, maar een artikel. Ik denk dat ik het om de maand om ga wisselen. De ene maand in vorm van een artikel en de andere maand een filmpje. Ben benieuwd hoe jullie hierover denken. Ook noem ik dit artikel wat dus een standaard artikel gaat worden net even wat anders. Namelijk This Month’s Most Loved. Dat leek me wel een leuke naam voor het artikel! Dus bij deze mijn Most Loved producten van de maand november.

most loved favorieten

Lady Million Eau de parfum

Dit parfum kreeg ik voor mijn 18e verjaardag in combinatie met een abonnement op de Grazia. Dit parfum vind ik echt heerlijk! Hij ruikt zo ontzettend lekker! Hij is wel wat prijzig, maar als ik hem gebruik krijg ik ook wel vaak complimentjes. Zelf geef ik niet snel veel geld uit voor een parfum. Dit is dus daarom ook mijn duurste parfum denk ik. Hij is heerlijk, ik gebruik hem ontzettend graag. De afgelopen twee maanden heb ik enorm veel parfums gekregen en gekocht (in totaal 5!). Deze behoort wel tot een favoriet.

most loved favorieten

Catrice Eye Brow Kit

Al maanden gebruik ik hem en vandaag laat ik hem weer zien in dit artikel. Bijna dagelijks gebruik ik het en ik ben er gek op. De Catrice Eye Brow Kit is heel geliefd bij mij en ik teken mijn wenkbrauwen hier vaak mee in. Hij is lekker budget, de kleuren zien er goed uit en hebben een mooie lichte assige ondertoon. Jammer genoeg is deze verpakking niet zo stevig. Ik had hem al eens opgemaakt en toen was hij helemaal uit elkaar gevallen en ook dit kitje ziet er niet meer uit als nieuw. Inmiddels heb ik een nieuw wenkbrauw kitje van Benefit. In november is toch deze van Catrice mijn favoriet, maar misschien veranderd dat weer snel.

most loved favorieten

Max Factor CC Cream


Ook dit product heb ik bijna de hele maand op mijn huid gesmeerd. De Max Factor CC Cream. Een ontzettend fijn product wat een prachtige dekking geeft, goed blijft zitten, licht is en waar ik eigenlijk geen nadelen over te vertellen heb. De prijs valt eigenlijk ook wel mee en ik ben er de afgelopen maand heel tevreden over geweest.

most loved favorieten

H&M Blazer

Ik heb hem nog niet de hele maand november, maar draag hem sinds dat ik hem heb ontzettend vaak. Het is een nieuwe blazer die ik gekocht heb bij de H&M en hij is zo leuk! Ik ben er ontzettend blij mee en draag hem met veel plezier. Hij zit heerlijk, de kleur is mooi en hij staat ook leuk.

most loved favorieten

Tea Tree Water


Sinds dat ik hem heb, gebruik ik hem iedere dag. Op dit moment durf ik voorzichtig te zeggen dat het wel een favoriet is. Ik vind hem erg fijn en verfrissend en ik heb echt het idee dat het werkt. Mijn huid is de laatste tijd namelijk een stuk egaler dan anders. Ik zeg het maar wel voorzichtig, want misschien komt dit niet enkel door dit product.

most loved favorieten

Najaar dienblad


De meeste items van dit dienblad komen van de Action. Samen met wat items van de Xenos heb ik er een leuk, simpel en herfstig dienblad van gemaakt. Het is weer even wat vernieuwing voor in mijn kamer en ik vind het leuk staan. Een groot voordeel is ook nog dat het nauwelijks geld kost.

most loved favorieten
most loved favorieten

Sleek Vintage Romance Palette


Afgelopen maand heb ik niet veel make-up looks gemaakt, maar als ik dan aan de slag ging, gebruikte ik toch wel die van Sleek. Namelijk het Sleek Vintage Romance Palette. Op mijn blog heb ik hier al twee looks mee geplaatst. Waar ik overigens ontzettend lieve reacties op kreeg. Jullie zijn zo lief! <3

most loved favorieten
Dat waren alweer een aantal favorieten van mij van de afgelopen maand. Hopelijk vond je het leuk om te zien en wat waren jou favorieten van deze maand?