Een tijdje geleden had ik een artikel waarin ik een paar blogs liet zien die ik erg leuk vond en die ik graag even met jullie wilden delen. Er zijn natuurlijk echt ontzettend veel blogs en heel veel blogs die ik graag wil delen. Vandaag heb ik weer vier leuke blogs die de laatste paar weken mijn aandacht veel trekken. Blogs waar ik graag een kijkje op neem. Vier blogs die ik graag even in het zonnetje zet. 

Loving Life is Easy

Svenja volg ik eigenlijk al heel lang. Ze heeft een hele leuke blog, maar de laatste tijd vind ik haar foto’s steeds mooier en haar artikelen steeds leuker! Ik merk dat ik steeds vaker een kijkje op haar blog neem. Ze blogt veel over beauty en lifestyle en heeft prachtige foto’s om naar te kijken. Haar layout leest ook erg prettig en vind ik mooi om naar te kijken. Zeker een aanrader om te volgen. Link naar de blog.

Lovely Lonnie

Lonneke volg ik eigenlijk nog helemaal niet zo lang, maar door haar foto’s ben ik haar direct gaan volgen. Ze maakt bijzondere nail arts, maakt mooie foto’s en plaatst ook veel artikelen. Vooral haar beauty artikelen vind ik leuk om te lezen. Ik heb nog niet heel veel over haar blog te vertellen, omdat ik haar eigenlijk nog niet zo lang volg. Link naar de blog.

The Life Factory

Dit keer geen Nederlandse, maar een Belgische blog. Makecupcake was één van de eerste blogs die ik volgde. Ik vond haar blog super leuk en keek er met veel regelmaat op. Jammer genoeg stopte ze met haar beautyblog, maar is gelukkig nog wel een andere blog begonnen. Samen met haar vriend schrijft ze nu op The Life Factory. De foto’s vind ik gewoon echt prachtig! Het is zeker een voorbeeld voor mij op het gebied van fotografie. De inhoud van de artikelen vind ik ook altijd heel goed. Elke keer weer kan ik er weer inspiratie uit halen. Ze plaatst ook nog steeds beauty gerelateerde artikelen en dat vind ik ook erg leuk. Daarnaast vind ik hun layout ook nog prachtig vormgegeven en erg origineel. Echt een aanrader dit! Link naar de blog.

Beauty Palmira

We eindigen met een Duitse blog. Ik ben niet heel goed in Duits, maar foto’s kijken is natuurlijk geen probleem. Beauty Palmira heb ik ontdekt door Google. Ze upload jammer genoeg niet vaak, maar plaatst veel swatches en reviews van nieuwe Essence en Catrice make-up als één van de eerste. Haar foto’s zijn wederom weer prachtig en daarom volg ik haar ook eigenlijk. De swatches zijn altijd heel duidelijk en haar ooglooks zijn ook erg mooi. Link naar de blog.

Dit keer een rijtje met een aantal blogs waarvan ik denk dat niet iedereen ze volgt. Naast deze blogs volg ik natuurlijk ook de wat bekendere blogs zoals Beautygloss, Vera Camilla en Miss Lipgloss. Door dit artikel wil ik jullie graag een aantal blogs als tips geven om te volgen. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen! Vaker doen?