Astor Perfect Stay 24H Concealer

astor concealer
De concealer die ik dagelijks gebruikte raakte op en het was tijd om een nieuwe te kopen. Ik las geen reviews en toen ik in de DM was nam ik random eentje mee. Benieuwd of dat een verstandige keuze was? Lees dan even verder.

astor concealer
De concealer is van het merk Astor wat helaas niet verkrijgbaar is in Nederland geloof ik. Astor vind ik een mooi merk, maar had er nog nooit wat van geprobeerd. Hij zag er goed uit toen ik hem swatchte dus ik gokte het erop. Deze Astor Perfect Stay 24H Concealer hoort bij de bijpassende foundation die mij heel erg doet denken aan de Oriflame The One foundation. Op internet kan ik verder niet veel details vinden van de concealer. Er is weinig over te vinden.

astor concealer
De verpakking is zoals veel andere concealers. Hij is transparant en heeft paarse glimmende details. De kleur die ik heb is de lichtste kleur 001. De inhoud bevat 6,5 ml.

astor concealer
De applicator is zoals gewoonlijk waar verder niet echt iets bijzonders aan is. Ik vind hem fijn aanbrengen en er is niks mis mee. Het fijne is wel dat hij licht genoeg is voor de lichte huid. Hij is lichter dan MAC nc15 voor de vergelijking.


Hier zie je mijn gezicht zonder make-up. – Hier heb ik enkel een laagje van de Easy Match Make-up foundation van Manhattan op.


Dit zijn de plekken waar ik concealer aanbreng – Hier zie je het resultaat met concealer, foundation en poeder.


Mijn uiteindelijke dagelijkse make-up look.

astor concealer
Hij bedekt mijn onzuiverheden goed en ook de donkere kringen zijn minder zichtbaar. Nu heeft mijn huid niet extreem veel concealer nodig, maar een beetje is altijd wel fijn. Wel merk ik dat deze concealer niet geschikt is voor een volledige dekking. Daar is hij gewoon niet goed genoeg voor. De concealer belooft een perfect skin primer te hebben, maar daar merk ik niks van. Hij smeert prima uit en de substantie is ook vrij normaal.

astor concealer
Uiteindelijk vind ik het een prima concealer wat net iets meer geeft, maar verwacht er niet teveel van als je hem koopt. De kleur is erg licht en dat vind ik super, verder heeft hij niet iets heel bijzonders op te merken. Deze Astor Perfect Stay 24H Concealer is te koop voor €4,99

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

20 Reacties

 1. 12 maart 2015 / 08:31

  Hele duidelijke en volledige review. Super fijn dat ‘ie zo licht is, bij mij is alles snel te donker!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:32

   Dankjewel Denise! Ja bij mij zijn ze ook heel vaak te donker. Heel irritant!

 2. 12 maart 2015 / 09:21

  Hij doet mij aan die blauwe verpakking van de Rimmel concealer denken (die uiteraard niet in Nederland verkrijgbaar is) haha! Ik zweer bij mijn MAC pro lonwear concealer :-)

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:33

   Die vind ik ook ontzettend fijn. De verkoper gaf mij alleen de nc20 mee in plaats van nc15. Dus zou ik hem alleen in de zomer kunnen dragen als ik dan al zo bruin ben. Heel frustrerend omdat het geen goedkoop product is.

 3. 12 maart 2015 / 09:43

  Het resultaat is erg mooi en daar naast is het ook nog eens een goed betaalbaar product x

 4. 12 maart 2015 / 09:43

  Klinkt als een fijne concealer. Ik heb nog steeds de perfecte voor mij niet gevonden helaas. Zo wil ik al een hele poos die van Benefit eens uitproberen!

 5. 12 maart 2015 / 09:44

  Klinkt als een fijne concealer. Duidelijke review ook! Ik heb zelf helaas nog niet de perfecte voor mij gevonden. Die van Benefit wil ik al een tijdje uitproberen!

  • Daniëlle
   Auteur
   12 maart 2015 / 12:32

   Dankjewel! Ik heb er eentje van Benefit, maar wel in een te donkere kleur helaas omdat ik hem gekregen heb.

 6. 12 maart 2015 / 10:47

  Klinkt als een hele fijne concealer, alleen helaas niet hier in de buurt te koop.

 7. 12 maart 2015 / 11:24

  Wat een fijne concealer lijkt me dit. De verpakking ziet er ook erg leuk uit.

 8. 12 maart 2015 / 12:26

  Ik had graag gezien hoe hij dekt zonder de foundation omdat volgens mij die foundation al zo perfect dekkend is! Maar het lijkt me een fijne concealer om te proberen, jammer dat we dit merk niet in Nederland hebben.

 9. 12 maart 2015 / 12:27

  Lijkt me een fijne concealer, ik gebruik nu een concealer kitje van w7 , ook super fijn!

 10. 12 maart 2015 / 13:46

  Wat een goede tint heeft deze concealer. Fijn dat je voor en na laat zien.

 11. 12 maart 2015 / 21:03

  Dit is een concealer die ikzelf nog nooit in de winkel ben tegengekomen en het merk klinkt me niet bekend in de oren. Toch is het steeds leuk om nieuwe producten uit te proberen. Wie weet wat voor pareltjes je zo kunt ontdekken. Op foto ziet de dekking er in ieder geval erg goed uit.
  Wat kan je trouwens mooie productfoto’s nemen!