astor concealer
De concealer die ik dagelijks gebruikte raakte op en het was tijd om een nieuwe te kopen. Ik las geen reviews en toen ik in de DM was nam ik random eentje mee. Benieuwd of dat een verstandige keuze was? Lees dan even verder.

astor concealer
De concealer is van het merk Astor wat helaas niet verkrijgbaar is in Nederland geloof ik. Astor vind ik een mooi merk, maar had er nog nooit wat van geprobeerd. Hij zag er goed uit toen ik hem swatchte dus ik gokte het erop. Deze Astor Perfect Stay 24H Concealer hoort bij de bijpassende foundation die mij heel erg doet denken aan de Oriflame The One foundation. Op internet kan ik verder niet veel details vinden van de concealer. Er is weinig over te vinden.

astor concealer
De verpakking is zoals veel andere concealers. Hij is transparant en heeft paarse glimmende details. De kleur die ik heb is de lichtste kleur 001. De inhoud bevat 6,5 ml.

astor concealer
De applicator is zoals gewoonlijk waar verder niet echt iets bijzonders aan is. Ik vind hem fijn aanbrengen en er is niks mis mee. Het fijne is wel dat hij licht genoeg is voor de lichte huid. Hij is lichter dan MAC nc15 voor de vergelijking.


Hier zie je mijn gezicht zonder make-up. – Hier heb ik enkel een laagje van de Easy Match Make-up foundation van Manhattan op.


Dit zijn de plekken waar ik concealer aanbreng – Hier zie je het resultaat met concealer, foundation en poeder.


Mijn uiteindelijke dagelijkse make-up look.

astor concealer
Hij bedekt mijn onzuiverheden goed en ook de donkere kringen zijn minder zichtbaar. Nu heeft mijn huid niet extreem veel concealer nodig, maar een beetje is altijd wel fijn. Wel merk ik dat deze concealer niet geschikt is voor een volledige dekking. Daar is hij gewoon niet goed genoeg voor. De concealer belooft een perfect skin primer te hebben, maar daar merk ik niks van. Hij smeert prima uit en de substantie is ook vrij normaal.

astor concealer
Uiteindelijk vind ik het een prima concealer wat net iets meer geeft, maar verwacht er niet teveel van als je hem koopt. De kleur is erg licht en dat vind ik super, verder heeft hij niet iets heel bijzonders op te merken. Deze Astor Perfect Stay 24H Concealer is te koop voor €4,99