make up merken missen
Dat de Sephora weg ging uit Nederland was voor sommigen wel echt een groot minpunt. Veel merken zijn sindsdien lastig te krijgen in Nederland. Veel merken zijn nog wel online te vinden bij webshops. Ik heb een artikel gemaakt met alle webshops op een rij en die vind je hier. In dit artikel laat ik je een aantal merken zien die wij missen in Nederland, maar toch graag zouden willen hebben.

make up merken missen

tarte

Dit merk vind ik werkelijk waar echt prachtig. Er zijn enorm veel producten die ik ervan zou willen hebben. Zoals bijvoorbeeld het Tartelette palette. Tarte is wel te koop bij Sephora.com, maar jammer genoeg betaal je daar nog wel enorm veel verzendkosten. Ik kan niet wachten tot het verkrijgbaar is, bij bijvoorbeeld Beautybay.

make up merken missen

Hourglass

Ook Hourglass vind ook zeker een mooi merk, maar ook wel enorm prijzig. De verpakkingen zijn prachtig, maar het is gewoon niet te vinden in de winkels van Nederland. Wederom wel weer bij Sephora.com.

make up merken missen

P2

Naast de genoemde high end merken, zijn er ook genoeg budget merken die gewoon naar Nederland zouden moeten komen! P2 ligt met de prijsklasse ongeveer gelijk aan Catrice en Essence en heeft een aantal mooie producten in hun collectie en ook zij hebben met regelmaat een nieuwe Limited Edition.

Nars

Nars is onder beautyliefhebbers wel bekend. De welbekende Nars Laguna, Nars Albatros en Nars Orgasm klinken voor veel mensen bekend in de oren. Jammer genoeg is het wederom weer niet makkelijk verkrijgbaar. Er zijn een aantal buitenlandse webshops die het wel verkopen, maar een plekje in de Ici Paris XL mag het van mij ook wel krijgen. Dan kan ik eens swatchen voordat ik iets op de gok koop.

make up merken missen

Manhattan

Manhattan lijkt wel wat op P2, maar toch heeft Manhattan mijn voorkeur. Ik kom af en toe wel in de Duitse drogist en kijk ook altijd even bij de producten van Manhattan. Ze zijn ook weer lekker budget en waar voor je geld. Ze hadden laatst zelfs een Limited Edition die was gemaakt door bloggers!! Essence, Catrice; hier is wel een vrijwilliger hoor!

Stila

Stila is dan wel verkrijgbaar via onder andere Beautybay, maar het is niet de meest makkelijke weg en de verzending duurt vaak ook nog lang. Daarom wil ik hem toch in het lijstje zetten. Op Beautybay heb ik eens zomaar uit het niets iets van Stila besteld en dat beviel me zo goed dat ik alleen nog maar meer van dit merk wil proberen! De prijs kun je vergelijken met Too Faced.

Too Faced

Om dezelfde reden als Stila zet ik ook graag Too Faced in het lijstje. Ik heb al een aantal producten van Too Faced die ik met liefde gebruik. Zo onder andere de Too Faced Chocolate Bar, de Shadow Insurance, Natural Eye Palette en nog meer. Jammer genoeg is het niet zo heel makkelijk verkrijgbaar en vind ik dat het prima bij de Douglas in de winkel kan komen te liggen.

Urban Decay

Over Urban Decay heb ik al wel roddels gehoord dat ze terug naar Nederland komen. Wanneer, waar en of het waar is weet ik niet. Eigenlijk heb ik nog niks van Urban Decay. Het is in veel webshops niet verkrijgbaar. Voor zover ik weet alleen nog op FeelUnique.com (een Engelse webshop). Graag zou ik nog de prachtige palettes willen proberen. Laten we hopen dat ze terug naar Nederland komen!

make up merken missen

ColourPop

ColouPop heb ik eens voorbij zien komen bij Nikkie Tutorials. Direct werd ik enthousiast en zocht ik informatie op. Al snel kwam ik erachter dat de eigen webshop niet naar Nederland verstuurd. Bummer! Ik heb nog niet veel van dit merk gehoord, maar als ik de swatches zie zou ik direct wel wat ervan willen proberen.

make up merken missen

Astor

Astor ken ik nog niet zo heel goed, maar ik geloof dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. Dit merk is net weer wat prijziger en zou in de catagorie van Maybelline en L’Oréal vallen. Laatst heb ik hier een aantal producten van gekocht en ik vind het nu al een heerlijk merk. Als ik weer in Duitsland ben, koop ik hier zeker wat van.Naast dit rijtje met merken die wij missen in Nederland, zijn er ook nog een boel merken die in elke drogist verkrijgbaar zouden moeten zijn. Deze merken zijn wel in Nederland te vinden, maar soms wel alleen in de grote steden. Hierbij bedoel ik merken als Kiko, Flormar, MUA, The Balm, Make Up Store, Make Up Studio, Real Techniques, Zoeva en Sigma. Veel merken zijn hiervan ook wel online verkrijgbaar gelukkig, maar waarom niet ook gewoon in elke stad?Verder mis ik nog de Limited Editions van Essence en Catrice die we hier niet in Nederland krijgen en de producten van Maybelline en L’Oréal die hier maanden later of zelfs nooit komen. Wist je bijvoorbeeld al dat L’Oréal een eigen palette heeft? Jammer genoeg is deze niet in Nederland te koop en natuurlijk wel in het buitenland.

Wij beautyliefhebbers in Nederland willen ook al deze mooie merken kunnen swatchen in de winkel en meenemen vanuit een drogist of parfumerie om de hoek. Wie stemt voor?