Make up merken die wij missen

make up merken missen
Dat de Sephora weg ging uit Nederland was voor sommigen wel echt een groot minpunt. Veel merken zijn sindsdien lastig te krijgen in Nederland. Veel merken zijn nog wel online te vinden bij webshops. Ik heb een artikel gemaakt met alle webshops op een rij en die vind je hier. In dit artikel laat ik je een aantal merken zien die wij missen in Nederland, maar toch graag zouden willen hebben.

make up merken missen

tarte

Dit merk vind ik werkelijk waar echt prachtig. Er zijn enorm veel producten die ik ervan zou willen hebben. Zoals bijvoorbeeld het Tartelette palette. Tarte is wel te koop bij Sephora.com, maar jammer genoeg betaal je daar nog wel enorm veel verzendkosten. Ik kan niet wachten tot het verkrijgbaar is, bij bijvoorbeeld Beautybay.

make up merken missen

Hourglass

Ook Hourglass vind ook zeker een mooi merk, maar ook wel enorm prijzig. De verpakkingen zijn prachtig, maar het is gewoon niet te vinden in de winkels van Nederland. Wederom wel weer bij Sephora.com.

make up merken missen

P2

Naast de genoemde high end merken, zijn er ook genoeg budget merken die gewoon naar Nederland zouden moeten komen! P2 ligt met de prijsklasse ongeveer gelijk aan Catrice en Essence en heeft een aantal mooie producten in hun collectie en ook zij hebben met regelmaat een nieuwe Limited Edition.

Nars

Nars is onder beautyliefhebbers wel bekend. De welbekende Nars Laguna, Nars Albatros en Nars Orgasm klinken voor veel mensen bekend in de oren. Jammer genoeg is het wederom weer niet makkelijk verkrijgbaar. Er zijn een aantal buitenlandse webshops die het wel verkopen, maar een plekje in de Ici Paris XL mag het van mij ook wel krijgen. Dan kan ik eens swatchen voordat ik iets op de gok koop.

make up merken missen

Manhattan

Manhattan lijkt wel wat op P2, maar toch heeft Manhattan mijn voorkeur. Ik kom af en toe wel in de Duitse drogist en kijk ook altijd even bij de producten van Manhattan. Ze zijn ook weer lekker budget en waar voor je geld. Ze hadden laatst zelfs een Limited Edition die was gemaakt door bloggers!! Essence, Catrice; hier is wel een vrijwilliger hoor!

Stila

Stila is dan wel verkrijgbaar via onder andere Beautybay, maar het is niet de meest makkelijke weg en de verzending duurt vaak ook nog lang. Daarom wil ik hem toch in het lijstje zetten. Op Beautybay heb ik eens zomaar uit het niets iets van Stila besteld en dat beviel me zo goed dat ik alleen nog maar meer van dit merk wil proberen! De prijs kun je vergelijken met Too Faced.

Too Faced

Om dezelfde reden als Stila zet ik ook graag Too Faced in het lijstje. Ik heb al een aantal producten van Too Faced die ik met liefde gebruik. Zo onder andere de Too Faced Chocolate Bar, de Shadow Insurance, Natural Eye Palette en nog meer. Jammer genoeg is het niet zo heel makkelijk verkrijgbaar en vind ik dat het prima bij de Douglas in de winkel kan komen te liggen.

Urban Decay

Over Urban Decay heb ik al wel roddels gehoord dat ze terug naar Nederland komen. Wanneer, waar en of het waar is weet ik niet. Eigenlijk heb ik nog niks van Urban Decay. Het is in veel webshops niet verkrijgbaar. Voor zover ik weet alleen nog op FeelUnique.com (een Engelse webshop). Graag zou ik nog de prachtige palettes willen proberen. Laten we hopen dat ze terug naar Nederland komen!

make up merken missen

ColourPop

ColouPop heb ik eens voorbij zien komen bij Nikkie Tutorials. Direct werd ik enthousiast en zocht ik informatie op. Al snel kwam ik erachter dat de eigen webshop niet naar Nederland verstuurd. Bummer! Ik heb nog niet veel van dit merk gehoord, maar als ik de swatches zie zou ik direct wel wat ervan willen proberen.

make up merken missen

Astor

Astor ken ik nog niet zo heel goed, maar ik geloof dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. Dit merk is net weer wat prijziger en zou in de catagorie van Maybelline en L’Oréal vallen. Laatst heb ik hier een aantal producten van gekocht en ik vind het nu al een heerlijk merk. Als ik weer in Duitsland ben, koop ik hier zeker wat van.Naast dit rijtje met merken die wij missen in Nederland, zijn er ook nog een boel merken die in elke drogist verkrijgbaar zouden moeten zijn. Deze merken zijn wel in Nederland te vinden, maar soms wel alleen in de grote steden. Hierbij bedoel ik merken als Kiko, Flormar, MUA, The Balm, Make Up Store, Make Up Studio, Real Techniques, Zoeva en Sigma. Veel merken zijn hiervan ook wel online verkrijgbaar gelukkig, maar waarom niet ook gewoon in elke stad?Verder mis ik nog de Limited Editions van Essence en Catrice die we hier niet in Nederland krijgen en de producten van Maybelline en L’Oréal die hier maanden later of zelfs nooit komen. Wist je bijvoorbeeld al dat L’Oréal een eigen palette heeft? Jammer genoeg is deze niet in Nederland te koop en natuurlijk wel in het buitenland.

Wij beautyliefhebbers in Nederland willen ook al deze mooie merken kunnen swatchen in de winkel en meenemen vanuit een drogist of parfumerie om de hoek. Wie stemt voor?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

37 Reacties

 1. 3 maart 2015 / 07:09

  Ik vind het echt heel jammer dat deze merken voor ons niet gemakkelijk te verkrijgen zijn, of je moet met een creditcard overal kunnen zwaaien… en zelfs dan moet je nog lang wachten voor je het daadwerkelijk in huis hebt. Ik wil gewoon Sephora terug. xxx Lucinda

 2. 3 maart 2015 / 07:34

  NARS, Too Faced en Urban Decay mis ik! Oh, en ik vind dat Real Techniques in meer winkels moet liggen!

 3. 3 maart 2015 / 07:54

  Persoonlijk mis ik niks. Ik woon op 30 min van Kleve en rij er naar toe voor P2. Dit merk is voor mij nummer 1.

 4. 3 maart 2015 / 08:51

  Ik ben het helemaal met je eens! Maar wel goed voor de portemonnee haha!

 5. 3 maart 2015 / 09:26

  Dat is wel heel veel wat we missen eigenlijk te veel ;-)

 6. 3 maart 2015 / 09:55

  Jullie hadden die producten in Nederland, wij hebben veel van die producten nooit gehad in België. Schandalig eigenlijk. Ik heb overlaatst mijn eerste Too Faced producten gekocht in Rijsel, want je wil toch graag eens zien wat je koopt. Zo’n webshop vind ik altijd wat moeilijker, omdat je het juiste kleur enzo nodig hebt.

  • Daniëlle
   Auteur
   3 maart 2015 / 10:22

   Niet alle producten hadden wij in Nederland jammer genoeg, maar had België dan geen Sephora? Ik wil ook liever iets zien voordat ik het koop, maar met oogschaduw durf ik wel een gok te wagen soms. Met foundation durf ik dat eerlijk gezegd niet. Daarom moeten deze merken eigenlijk gewoon allemaal naar Nederland en België komen!

 7. 3 maart 2015 / 11:08

  Ik stem voor! Ik zie ook heel veel mooie merken: P2, Too Faced, Nars, Urban Decay, Kiko, MUA, Manhattan (al word dat geloof ik wel hier in de trekpleister verkocht, heb je daar al ooit gekeken?).. de andere merken ken ik wel, maar nooit echt geprobeerd. Ik heb er zelf niet zo’n problemen mee dat het alleen online te koop is (liever gewoon in de winkel, maar ik kan er mee leven dat het niet zo is) maar het is wel lastig met concealers, bb cream en foundations enzo dat durf ik nooit aan om dat dan te bestellen, dus dat is eigenlijk het enige waar ik tegenaan loop bij dat het niet in de winkels te koop hier is!

  • Daniëlle
   Auteur
   3 maart 2015 / 11:24

   Jammer genoeg niet bij onze Trekpleister. Sommige merken zijn inderdaad wel makkelijk op internet verkrijgbaar, maar zoals tarte eigenlijk niet en dat vind ik jammer. De Sephora moet eigenlijk gewoon weer terug komen.

 8. 3 maart 2015 / 11:20

  Ik mis deze merken ook ontzettend, zo jammer dat we ze niet meer hebben/nooit hebben gehad.

 9. 3 maart 2015 / 14:37

  Ik vind het zo jammer dat wij deze merken moet missen in Nederland. liefs

 10. 3 maart 2015 / 15:10

  Helemaal mee eens! Hourglass is zo een prachtig merk. En P2 vind ik echt helemaal geweldig. Zo betaalbaar maar zo ontzettend goed!

 11. 3 maart 2015 / 15:26

  Ik ben het helemaal met je eens, al deze merken zouden zo naar Nederland mogen komen!

 12. 3 maart 2015 / 16:39

  Wat een leuk artikel, heel droevig dat wij al deze merken missen! het zijn allemaal leuke merken!

 13. 3 maart 2015 / 18:47

  Wat een leuk artikel. Inderdaad net zoals ieder ander in de reacties zegt, we missen de merken hier in Nederland. Liefs daphne

 14. 3 maart 2015 / 20:36

  Weer een aantal nieuwe producten om bij te kwijlen :p Jammer dat wij deze merken niet hebben idd!

 15. 3 maart 2015 / 21:18

  Colourprop kende ik nog niet dat ziet er echt super leuk uit!

 16. 3 maart 2015 / 21:20

  Euhhh, het is inderdaad wel zonde dat het niet allemaal te koop is in Nederland, maar ik denk dat mijn protomonee er niet heel erg treurig om is dat niet alles te koop is…

 17. me
  3 maart 2015 / 22:15

  MUA is in mijn omgeving juist verkrijgbaar in twee dorpjes terwijl hier de de stad met 8 Kruidvats het merk niet te vinden is, goed marketing Kruidvat hahaha.

 18. 3 maart 2015 / 22:21

  couldn’t agree more! we hebben alleen de basic luxe merken waaruit we kunnen kiezen :(

 19. 3 maart 2015 / 22:45

  Echt zo zonde dat al deze mooie merken (lastig) te verkrijgen zijn in Nederland, had hourglass graag willen proberen.

 20. 3 maart 2015 / 22:49

  Wat zou het heerlijk zijn als deze mooie merken weer terug zouden komen <3

  • Daniëlle
   Auteur
   4 maart 2015 / 10:31

   Ja helemaal mee eens! Tarte lijkt mij ook een prachtig merk als ik al die foto’s zie en wil er nog heel graag iets van proberen.

 21. 4 maart 2015 / 10:23

  Wat een leuk artikel! Ik mis vooral Too Faced, Lorac en natuurlijk Urban Decay. Ook vind ik het jammer dat The Balm niet in fysieke winkels te koop is.

  • Daniëlle
   Auteur
   4 maart 2015 / 10:31

   Wel in Amsterdam trouwens. Niet dat ik er vaak kom jammer genoeg, maar het is er wel :)

 22. 4 maart 2015 / 11:03

  Echt prachtige merken, ik ben het helemaal met je eens!

 23. 4 maart 2015 / 11:15

  Wat een leuk artikel! Een hoop merken die jij opnoemt, mis ik ook, zoals UD, Too Faced, P2 en natuurlijk ook sommige LE’s van Essence en Catrice. Jammer, maar hopelijk komt er ooit nog verandering in. Via Sephora of Beautybay bestellen vind ik vaak zo duur! :( Qua verzorgingsmerken mis ik Soap & Glory trouwens in Nederland, dat is zó’n leuk merk!

  • Daniëlle
   Auteur
   5 maart 2015 / 12:54

   Oh dat merk Soap & Glory kende ik nog niet. Ik vind het nog steeds jammer dat Sephora weg is!

 24. 4 maart 2015 / 12:51

  Kwijl Kwijl Kwijl.. Inderdaad deze merken zou ik graag in Nederland zien. Aan de andere kant is het ook leuk (wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat) dat je iets mee kan nemen wat niet makkelijk te verkrijgen is! :)

  • Daniëlle
   Auteur
   5 maart 2015 / 12:53

   Dat dan wel, maar sommige merken kom ik ook niet altijd tegen op vakantie.

 25. Maartje
  6 september 2015 / 12:56

  Urban Decay wordt tegenwoordig verkocht in de webshop van IC Paris XL!

  • Daniëlle
   Auteur
   10 september 2015 / 13:15

   Ja klopt, echt heel erg fijn! Ik zal het artikel binnenkort aanpassen.