kaviar gauche catrice limited edition
Na de succesvolle samenwerking tijdens de Berlin Fashion Week, gaan Kaviar Gauche en CATRICE deze zomer opnieuw de samenwerking met elkaar aan voor een nieuwe Limited Edition. Bruiden maar ook alle andere liefhebbers van de exclusieve Bohemian Chic stijl kunnen zich verheugen op deze supervrouwelijke producten.

kaviar gauche catrice limited edition
kaviar gauche catrice limited edition

Gilding Eye and Face Palette – €7,99

Zes oogschaduwen in fijne poedertinten voor een natuurlijke oogmake-up look in lichtlila, vrouwelijk roze en contrasterend grijs met een warme ondertoon. De matglinsterende oogschaduwen zijn met de bijgeleverde applicator aan te brengen en te blenden. De witte eyeliner opent de ogen wanneer deze is aangebracht op de waterlijn of binnenste ooghoek. Bovendien bevat het palet twee contourpoeders om je gelaatstrekken te benadrukken

kaviar gauche catrice limited edition

Blurring Powder Pearls – €4,59

Sweet Secret

De poederparels in licht nude en pastel tinten zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook een missie. Breng ze aan met een grote kwast en je teint wordt mooi egaal. De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een mooie teint met een heldere gloed. De verpakking met decoratieve dop is een sieraad voor op de kaptafel.

kaviar gauche catrice limited edition

Gentle Lip Gloss- €3,59

Butterfly Kiss en Honey Blossom

Gentle Lip Gloss is verkrijgbaar in zachtroze en abrikoos en heeft een lichte, transparante textuur. Voor een glanzende, natuurlijke look.

kaviar gauche catrice limited edition

Nail Lacquer – €2,99

01 Butterfly Kiss, 02 Honey Blossom, 03 Love Me tender en 04 Cool Wonder

Lichtroze, zacht lila, pastel abrikoos en warm grijs – naast de ultieme glans en lange houdbaarheid hebben deze nagellaken de romantische en moderne kleuren van nu.

“Kaviar Gauche” is in half juni t/m juli 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België is de Limited Edition van half mei t/m half juni 2015 verkrijgbaar bij Kruidvat. Ook deze Limited Edition vind je op de Limited Edition kalender op mijn blog.