MAC Toledo Ombre Blush Ripe Peach

mac toledo ripe peach blush
Limited Edition hebben altijd een bepaalde aantrekkingskracht bij mij. Zo ook deze keer. Ik nam de MAC Ripe Peach blush mee uit de Toledo collectie en ga deze vandaag voor je reviewen.

mac toledo ripe peach blush
MAC is in zee gegaan met het fashionkoppel Isabel en Ruben Toledo. Ruben en Isabel Toledo zijn getrouwd en werken veel samen op het gebied van mode. Ruben maakt modetekeningen en zijn vrouw Isabel is modeontwerpster. Ruben Toledo heeft de witte verpakkingen van deze collecties voorzien van de illustraties. Bijzondere grafische lijnen met opvallende rode lippen.

mac toledo ripe peach blush
mac toledo ripe peach blush

mac toledo ripe peach blush
De verpakking van de blush vind ik al erg mooi. Niet mijn favoriet als het op verpakking aankomt, want het liefst hou ik van mat zwarte verpakkingen, maar zo’n print heeft ook wel weer wat. De blush komt in een doosje en op het doosje staat dezelfde print als op de verpakking zelf. De blush komt uit de MAC Toledo collectie en online is die helaas alweer uitverkocht, maar het kan zijn dat hij nog in de winkels ligt of online word aangevuld.

mac toledo ripe peach blush
De verpakking voelt heel stevig aan. Achterop staat een stickertje met de naam. De blush sluit doormiddel van een magneetje en binnenin ziet hij er al helemaal prachtig uit! De blush heeft een ombre effect en het is een echte eyecatcher. Deze blush is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Ripe Peach – een lichte koraal kleur, Azalea Blossom – een lichte coole roze en Kindergarten – rood die overloopt naar een nude kleur.

mac toledo ripe peach blush
De blush bevat twee verschillende kleuren. Een opvallende oranje/beige tint die overloopt naar een warme roze kleur. Hij lijkt in ieder geval al heel anders dan op de persfoto’s.

mac toledo ripe peach blush
Hier zie de de kleur nog eens goed. De blush bevat een aantal shimmers, maar deze vallen in het doosje meer op als op het gezicht. Deze shimmers zorgen wel voor een mooie gezonde gloed. Samen vormen deze twee kleuren een mooie warme koraal tint.

De blush zelf voelt vrij stroef aan en is niet erg poederig. De blush is ook niet extreem fel gepigmenteerd, maar zoals ik al vaker aangeef bij een blush hoeft dat van mij ook niet. Dat maakt het aanbrengen juist alleen nog maar lastiger.

Toen ik de blush voor het eerst swatchte shrok ik een beetje. Hij gaf namelijk helemaal geen pigment af! Toen ik er wat over opzocht zag ik dat meerdere mensen dit hadden! Wat blijkt: er zit een soort laagje overheen. Als je deze eraf krabt dan krijg je de echte blush, maar dit hoort natuurlijk niet. Mijn klachten mailtje is dus onderweg naar MAC! Vind het echt heel apart. (Uiteindelijk heb ik ook drie keer verschil foto’s gemaakt op mijn gezicht omdat ik dacht dat het aan mij lag)


Hier zie je de swatch van de blush. Links zie je de oranje kleur, rechts de roze kleur en in het midden de kleur als je hem mengt.


Links zie je mijn gezicht zonder blush en rechts met enkel alleen deze blush. De kleur vind ik echt prachtig!


Hier heb ik nog highlighter en bronzer aangebracht.


Hier zie je de blush hoe ik hem draag.

mac toledo ripe peach blush
Hier zie je hem full face.


En ook hier zie je hem weer, maar dan met nog een look erbij.

mac toledo ripe peach blush
Jammer genoeg komt deze blush uit een Limited Edition en is hij lastig te krijgen. Als je hem nog zou kunnen krijgen zou ik het zeker doen. Het is een pareltje! Hij is online te koop op maccosmetics.nl en in de MAC counters en stores (als hij er nog is).

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

29 Reacties

 1. 1 april 2015 / 07:03

  Hij doet mij wel heel erg denken, qua kleur, aan de blush van Essence die ik heb. Die loopt ook zo over in bijna exact dezelfde kleuren. De verpakking is ook niet iets wat mij aantrekt, maar de blush zelf vind wel erg mooi om te zien. xxx Lucinda

  • 1 april 2015 / 11:29

   Ik heb precies hetzelfde. Vind de verpakking echt niet mooi en de blush opzich zelf is prachtig, maar die van Essence heb ik al en de lijkt echt bijna hetzelfde.

 2. 1 april 2015 / 07:14

  Ik vind deze blush echt super gaaf! De kleuren zijn prachtig.

 3. 1 april 2015 / 07:34

  Jammer dat hij eerst geen pigment af gaf! Ben heel benieuwd hoe dat kan. Gelukkig is dat nu wel opgelost want hij is echt prachtig!

 4. 1 april 2015 / 07:57

  Ik had hem zelf ook bijna gekocht, maar de prijs hield me tegen. Maar hij is wel echt heel mooi!

 5. 1 april 2015 / 08:01

  Echt een prachtige blush. Hele mooie verpakking ook!

 6. 1 april 2015 / 08:27

  Wat een fantastische blush is dit. Bijna zonde om te gebruiken, dat leuke ombre effect zie je niet vaak! <3

 7. 1 april 2015 / 09:37

  Wauw, hij is prachtig! Hij doet me ook wel een beetje denken aan een blush van Essence. Heat wave heet hij geloof ik :). Misschien een goedkope dupe!

  • Daniëlle
   Auteur
   1 april 2015 / 10:03

   Ja daar deed hij mij ook al aan denken! Ben benieuwd of het een dupe zou zijn, heb hem namelijk zelf niet.

 8. 1 april 2015 / 09:44

  De kleuren zijn gaaf, maar misschien net iets te oranje voor mij! Ik vind het idee wel ontzettend gaaf en de verpakking is ook wel héél erg tof!

 9. 1 april 2015 / 09:49

  Alleen de verpakking is al prachtig! Ik heb zelf deze blush in de kleur Azalea Blossem, die is een stuk koeler. Ripe Peach staat je goed!

 10. 1 april 2015 / 10:25

  Ontzettend prachtig! Mooie foto´s heb je ook gemaakt X

 11. 1 april 2015 / 10:42

  Wat staat deze kleur je mooi! Ik vind het effect echt veel mooier dan ik had verwacht.

 12. 1 april 2015 / 10:59

  Ik vind hem je erg mooi en fris staan. Very pretty!

 13. 1 april 2015 / 11:14

  Wat een prachtige blush is dit! Ripe Peach is gelukkig een kleurtje die ze vaak opnieuw uitbrengen dus ik ga hem gewoon de volgende keer kopen :D

 14. 1 april 2015 / 11:20

  Wat is die mooi zeg!<3 zat tussen deze en die ik nu heb te twijfelen

 15. 1 april 2015 / 12:03

  Alleen die verpakking is al pretty! Hele mooie blush. :)

 16. 1 april 2015 / 16:22

  Waaw die blush ziet er zo mooi uit!
  Ook de verpakking heeft zo’n mooi design!
  belle-fin.blogspot.be

 17. 1 april 2015 / 16:46

  Deze kleuren combinatie is zo pretty <3 Je look foto's zijn erg mooi <3

 18. 1 april 2015 / 16:57

  Prachtige blush! Het is dat ik de blushes van MAC wat prijzig vind (en dat ie uitverkocht is natuurlijk) anders had ik hem wel gewild!

 19. 1 april 2015 / 18:49

  Erg mooie blush, staat je goed. Zelf heb ik Kindergarten Red van de Toledo collectie :)

 20. 1 april 2015 / 19:39

  De look die je hebt gemaakt vind ik echt zo super gaaf! Donkere opgemaakte ogen staan je echt mooi Daniëlle! :)

  • Daniëlle
   Auteur
   2 april 2015 / 10:43

   Oh thanks <3 Ik doe het eigenlijk nog te weinig. Ga vaker voor een neutrale kleur.

 21. 1 april 2015 / 21:23

  Wauw, wat een prachtige blush is dit zeg <3 Zeker jammer dat 'ie limited edition is.. Hopelijk brengt MAC hem nog een keertje terug in de collectie :)