mac toledo ripe peach blush
Limited Edition hebben altijd een bepaalde aantrekkingskracht bij mij. Zo ook deze keer. Ik nam de MAC Ripe Peach blush mee uit de Toledo collectie en ga deze vandaag voor je reviewen.

mac toledo ripe peach blush
MAC is in zee gegaan met het fashionkoppel Isabel en Ruben Toledo. Ruben en Isabel Toledo zijn getrouwd en werken veel samen op het gebied van mode. Ruben maakt modetekeningen en zijn vrouw Isabel is modeontwerpster. Ruben Toledo heeft de witte verpakkingen van deze collecties voorzien van de illustraties. Bijzondere grafische lijnen met opvallende rode lippen.

mac toledo ripe peach blush
mac toledo ripe peach blush

mac toledo ripe peach blush
De verpakking van de blush vind ik al erg mooi. Niet mijn favoriet als het op verpakking aankomt, want het liefst hou ik van mat zwarte verpakkingen, maar zo’n print heeft ook wel weer wat. De blush komt in een doosje en op het doosje staat dezelfde print als op de verpakking zelf. De blush komt uit de MAC Toledo collectie en online is die helaas alweer uitverkocht, maar het kan zijn dat hij nog in de winkels ligt of online word aangevuld.

mac toledo ripe peach blush
De verpakking voelt heel stevig aan. Achterop staat een stickertje met de naam. De blush sluit doormiddel van een magneetje en binnenin ziet hij er al helemaal prachtig uit! De blush heeft een ombre effect en het is een echte eyecatcher. Deze blush is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Ripe Peach – een lichte koraal kleur, Azalea Blossom – een lichte coole roze en Kindergarten – rood die overloopt naar een nude kleur.

mac toledo ripe peach blush
De blush bevat twee verschillende kleuren. Een opvallende oranje/beige tint die overloopt naar een warme roze kleur. Hij lijkt in ieder geval al heel anders dan op de persfoto’s.

mac toledo ripe peach blush
Hier zie de de kleur nog eens goed. De blush bevat een aantal shimmers, maar deze vallen in het doosje meer op als op het gezicht. Deze shimmers zorgen wel voor een mooie gezonde gloed. Samen vormen deze twee kleuren een mooie warme koraal tint.

De blush zelf voelt vrij stroef aan en is niet erg poederig. De blush is ook niet extreem fel gepigmenteerd, maar zoals ik al vaker aangeef bij een blush hoeft dat van mij ook niet. Dat maakt het aanbrengen juist alleen nog maar lastiger.

Toen ik de blush voor het eerst swatchte shrok ik een beetje. Hij gaf namelijk helemaal geen pigment af! Toen ik er wat over opzocht zag ik dat meerdere mensen dit hadden! Wat blijkt: er zit een soort laagje overheen. Als je deze eraf krabt dan krijg je de echte blush, maar dit hoort natuurlijk niet. Mijn klachten mailtje is dus onderweg naar MAC! Vind het echt heel apart. (Uiteindelijk heb ik ook drie keer verschil foto’s gemaakt op mijn gezicht omdat ik dacht dat het aan mij lag)


Hier zie je de swatch van de blush. Links zie je de oranje kleur, rechts de roze kleur en in het midden de kleur als je hem mengt.


Links zie je mijn gezicht zonder blush en rechts met enkel alleen deze blush. De kleur vind ik echt prachtig!


Hier heb ik nog highlighter en bronzer aangebracht.


Hier zie je de blush hoe ik hem draag.

mac toledo ripe peach blush
Hier zie je hem full face.


En ook hier zie je hem weer, maar dan met nog een look erbij.

mac toledo ripe peach blush
Jammer genoeg komt deze blush uit een Limited Edition en is hij lastig te krijgen. Als je hem nog zou kunnen krijgen zou ik het zeker doen. Het is een pareltje! Hij is online te koop op maccosmetics.nl en in de MAC counters en stores (als hij er nog is).